PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8858
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

ostatnio w odcinku roberta powiedziala ze lola ma 12 lat . skoro ma 12 to jak roberta chodzi do 5 klasy to ile ma lat . a jak lola chodzi do 2 to powinna byc w podstawuwce a nie w liceum .. ;)

Karolina2914

Ale to jest jakieś bardziej "pokręcone".
Np. Miguel chodzi razem do klasy z Mią itd, a przecież na początku 1 temporady matka Miguela myślała, że on idzie na studia, czyli musiał skończyć szkołę, tak? (Bo nie wiem, czy dobrze mówię)A w 1 temporadzie Mia i Roberta wyprawiały swoje 17 urodziny.?

Karolina2914

u nich jest jakoś inaczej z tymi klasami nie wiem dokładnie ale ja słyszałam ze lola w filmie ma 13 lat, a co do miguela to on poprostu musiał chodzić od początku do tej szkoły żeby dostac się na dobre studia

Karolina2914

Dostałby się i bez tej szkoły, bo ma stypendium, a byle jakich stypendystów nie przyjmują, czyli jest mądry.;p Chodził do klasy Mii, bo chciał się na niej zemścić( ale to wszyscy wiedzą),a nie żeby zdać na studia.
Chyba, że coś przegapiłam, ale nie sądzę.

Karolina2914

To skoro lola chodzi do 2 klasy i ma 13 lat to jak roberta chodzi do 5 to jest starsza od loli o 3 lata czyli powinna miec 16 lat a w 1 temporadzie obchodzily 17 lat dziwne to troche ....

Karolina2914

Tak Mia i Roberta wyprawiały 17 urodziny, i była gdzieś tam mowa ze za rok będą miały 18 . Ja uważam że to jest błąd tej osoby która tłumaczy bo mi się wydawało ze na początku 2 temp. była mowa że Lola ma 14 lat a nie 12 ..
Ale mogłam źle usłyszeć ..

xxAniaxx

Aha i jeszcze ciekawostką może być to, że Roberta zostanie wyrzucona ze
szkoły , przez ojca Diego . Ale na szczęście szybko wróci .

xxAniaxx

A co ona takiego zrobi że on będzie chciał ją wydalić????

Queen_J

Leon będzie chciał się w ten sposób zemścić na Robercie i jej rodzicach za to, że pomogą Diegowi odnaleźć Mabel(matkę Diega) i dzięki temu Diego dostanie od niej zgodę na jego udział w takim ważnym koncercie, na który Leon nie wyraził zgody.

eni_laboca

a w którym to odcinku będzie???
za krótki <br/> za krótki <br/> za krótki <br/>

Queen_J

Ja tam nie jestem pewna czy ona mam 12 lat w filmie, wydaję mi się, że więcej, bo jak by miała 12 to bez sensu,(bo sama aktorka w tym czasie kiedy kręcono film miała 13 lat). A jeśli chodź o urodziny Rob i Mi, to były ich 17 urodziny, a co do pełnoletności to 18 lat muszą Alma to mówi w tym linku http://www.youtube.com/watch?v=eAJ_B_epDRc&feature=related
A co do 21 roku życie to USA od tylu lat można sprzedawać alkohol, wydaję mi się, że tak samo jest w Meksyku.....

Daniela_Lujan_87

To o pełnoletności to było do drugiego tematu..który gdzieś tam jest....pomyłka

xxAniaxx

tez mi sie tak wydaje. a wtedy by sie wszystko zgadzalo :) Bo też tak usłyszalam ze ma 14 lat i nawet wtedy sobie powiedzialam ze jestem starsza od niej chociaz nie wygladam.

monka_

Ja wiem tyle ze w filmie teraz nie maja jeszcze 18 lat a Lola ma podobno 12lat

angelac134

Mi się troche nie chce wierzyć że ona ma 12 bo ja tyle mam i sie nie maluje, nie nosze butów na szpilce, NIE mam chłopaka ani nie całuje się nimi tak jakbym miała 17 lat i nie noszę bluzek do pępka jeśli to prawda to reżyser bardzo źle wybrał aktorów

Karolina2914

"(...)bo sama aktorka w tym czasie kiedy kręcono film miała 13 lat".
Jak dla mnie to żaden argument, bo Anahi miała 21 lat już w 1 temporadzie.

Ewka___

Wiem że miała 21 ale jak dla mnie wygląda na 17

Karolina2914

Ok. Moja wypowiedź była skierowana do osoby, która twierdzi, że Lola nie może mieć 12 lat w filmie, bo aktorka ma 13. Dlatego podałam przykład, że Anahi w 1 temporadzie miała 21 lat a np. aktorka grająca Vico 16(!), a tej różnicy nie było chyba widać. Po prostu uważam, że wiek aktorki nie ma nic wspólnego z wiekiem postaci, która gra. Może być starsza, może być młodsza.;pp