PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8855
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Roberta

ocenił(a) serial na 10

w którym odcinku przefarbuje włosy ? i wktórym odcinku bedzie z diego?

klauduska456

Rob przefarbuje włosy w 169 odcinku razem z Lupitą. a w 1 temporadzie będzie z Diegiem od ok. 175 odcinka ale tylko dla zakładu (Diego założył sie z Thomasem że ją zdobędzie)

ocenił(a) serial na 10
oOoOoOo_rbd

dzięki za odpowiedź.. a wiesz może co z Mią i Miguelem ,w którym odcinku znowu ze sobą będą?

klauduska456

MyM W 1 temporadzie oficjalnie(wcześniej oczywiście będą sie całowac itd ;) zejdą się dopiero w 214 odcinku. . . W 2 będą się schodzić i rozchodzić, głównie dlatego że Mia była zazdrosna o Sol:/ Jak się w końcu pogodzą to Gaston wrobi Miguela w zaplanowanie własnego porwania i Mig będzie w więzieniu a Mia nie będzie pewna co do jego niewinności więc Mig się wkurzy. później Miguel będzie chodzić z Romi ale rzuci ją bo powie że w życiu zależy i zależało mu tylko na jednej dziewczynie i jest nią Mia (MyM się godzą i to są te scenki jak Mig jest chory i Mia się nim opiekuje :)) Chyba już do końca 2 temp będą razem ale nie jestem pewna. W 3 temporadzie będą do ok. 45 odcinka (już wcześniej im się nie układało przez Sabrine) bo Mig zdradzi Mie z Sabriną :/ Ale okazało sie później że jednak do niczego nie doszło między nimi ale Mig miał wypadek, kilkanaście odicnków później traci przytomność i leży w śpiączce(?) a jak się budzi to ma amnezje. Czuje cos do Mii ale i wie że jest mu bliska ale nie wie dlaczemu. Pyta się Mii czy jego dziewczyną była Sabrina co bardzo zraniło Mie. . . A na koncercie w Chicago jak Mia wykonywała Salvame przypomniał sobie wszystko wyszedł na środek sceny i powiedział do mikrofonu że wszystko już pamięta i że ją kocha i zawsze kochał, ale później do porozumienia nie doszło :( I MyM godzą sie dopiero w przedostatnim odcinku (mimo besos w Chicago na koncercie) jak Mig chce wyjechać do Monterrey (http://pl.youtube.com/watch?v=HUak5yyVWEM boskie :D)

;)

ocenił(a) serial na 10
oOoOoOo_rbd

dzięki bardzo... a można wiedzieć skąd ty to wszystko wiesz?

klauduska456

Czytam trochę na forach :P bo niestety dalszych odcinków nie widziałam a bardzo chciałabym :( mam nadzieje że się doczekamy ;) A na youtube obejrzałam Sus historias wszystkie temporady :)

oOoOoOo_rbd

http://pl.youtube.com/watch?v=Gps25MBW7e4&NR=1 tu jest filmik jak mia spiewa salvame i mig odzyskuje pamiec i wyznaje jej milosc, pozniej robi to diego oczywiscie do roberty ;) :)) a pozniej giovanni zartuje sobie z lupita !! fragment z mia i miguelem cudny zreszta jak caly filmik :)