Nie.Zaakceptuje to.Simon sam znia zerwie.W ostatnim odcinku przed ich wyjazdem powie że dla dobra dziecka wraca do rodziny.
Ja też nie lubię Simona! ;/ Jakoś mnie denerwuje.. Chociaż na końcu okaże odrobinę zdrowego rozsądku i wróci do rodziny, ale to nie zmienia faktu, że jest wnerwiający.. Nie rozumiem jak Roberta była w stanie zaakceptować to, że miał dziecko..
a ja lubię Simona XD Za to denerwuje mnie Celina ;( Roberta polubiła Simona i to chyba dzięki temu zaakceptowała to, że on ma zonę i dziecko. A może też było tak, że ona uważa go za przyjaciela i dlatego to zaakceptuje XD
Ja tam się nie wypowiadam na temat Simona,ale tak jak moja poprzedniczka nienawidze celiny!!!!!!
Co do Celiny to też za nią nie przepadam..;/ Najbardziej zraziła mnie tą swoją zazdrością o Miguela! To już była paranoja.. I jeszcze ta akcja z Lupitą..
Ja Celiny bardzo nie lubie myślałam ze w poźniejszych odcinkach sie zmieni, ale źle myślałam. Chociaż czasami jest fajna(ale to tylko czasami).
Ja także nie lubie Celiny..A roberta napewno tylko lubi Simona bo kocha Diega ;)nawet jej życzeniem przy torcie będzie żeby zapomnieć o Diegu i pokochać Simona..coś takeigo ;)
Szkoda, że Roberta nie wybaczyła Diegowi na tych urodzinach, tylko w akcie desperacji zapomnienia o nim postanawia być z Simonem.. Niby fajny jak dla niej kumpel, ale to nie to samo co burzliwa znajomość z Diegitem xD To głupie, że mimo iż się kochają, to nadal nie będą razem ;) Ale rozumiem film musi się ciągnąć ;]
nom musi się ciągnąć i nas fanów trzymać w niepewnośći ( jak ktoś nie ma neta i nie może np: zapytać na forum)A właśnie większość dziewczyn w tych czasach tak robi aby zapomnieć o jednym wiąże się z drugim mimo że go nie kocha ;)
Fakt.. Ale jak dla mnie to głupie.. Chociaż jak chłopak zakłada się o zdobycie dziewczyny, i do tego za płyty to, to jest jeszcze głupsze.. ;;
Gdybym nie mogła się zapytać o wiele rzeczy związanych z serialem to chyba oszalałabym z niepewności xD
Noo to jest owiele gorsze..I to jeszcze z apłyty..Bardzos łabo ją wycenił;/ Ja tez bym chyba oszalała :D