PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8859
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Troche denerwuje mnie ten typ. Czy to prawda że Simon ma żone i dziecko i Diego to odkryje?

paulinka_rbd

Tak to prawda.Nawet będzie chicał to pokazac Robercie ale coś nie wyjdzie.Dowie sie o tym Alma.

Nut_4

I co będzie?
Roberta zerwie z Simonem?

paulinka_rbd

Nie.Zaakceptuje to.Simon sam znia zerwie.W ostatnim odcinku przed ich wyjazdem powie że dla dobra dziecka wraca do rodziny.

ocenił(a) serial na 6
Nut_4

Ja też nie lubię Simona! ;/ Jakoś mnie denerwuje.. Chociaż na końcu okaże odrobinę zdrowego rozsądku i wróci do rodziny, ale to nie zmienia faktu, że jest wnerwiający.. Nie rozumiem jak Roberta była w stanie zaakceptować to, że miał dziecko..

ocenił(a) serial na 8
pietrusia

a ja lubię Simona XD Za to denerwuje mnie Celina ;( Roberta polubiła Simona i to chyba dzięki temu zaakceptowała to, że on ma zonę i dziecko. A może też było tak, że ona uważa go za przyjaciela i dlatego to zaakceptuje XD

ocenił(a) serial na 10
zuz93

Ja tam się nie wypowiadam na temat Simona,ale tak jak moja poprzedniczka nienawidze celiny!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
zuz93

Simon może być,a Roberta raczej go tylko lubi.

Ja też nie znoszę Celinę!!!

ocenił(a) serial na 6
Angelina_9

Co do Celiny to też za nią nie przepadam..;/ Najbardziej zraziła mnie tą swoją zazdrością o Miguela! To już była paranoja.. I jeszcze ta akcja z Lupitą..

ocenił(a) serial na 10
pietrusia

Ja Celiny bardzo nie lubie myślałam ze w poźniejszych odcinkach sie zmieni, ale źle myślałam. Chociaż czasami jest fajna(ale to tylko czasami).

xxAniaxx

Ja także nie lubie Celiny..A roberta napewno tylko lubi Simona bo kocha Diega ;)nawet jej życzeniem przy torcie będzie żeby zapomnieć o Diegu i pokochać Simona..coś takeigo ;)

ocenił(a) serial na 6
Nut_4

Szkoda, że Roberta nie wybaczyła Diegowi na tych urodzinach, tylko w akcie desperacji zapomnienia o nim postanawia być z Simonem.. Niby fajny jak dla niej kumpel, ale to nie to samo co burzliwa znajomość z Diegitem xD To głupie, że mimo iż się kochają, to nadal nie będą razem ;) Ale rozumiem film musi się ciągnąć ;]

pietrusia

nom musi się ciągnąć i nas fanów trzymać w niepewnośći ( jak ktoś nie ma neta i nie może np: zapytać na forum)A właśnie większość dziewczyn w tych czasach tak robi aby zapomnieć o jednym wiąże się z drugim mimo że go nie kocha ;)

ocenił(a) serial na 6
Nut_4

Fakt.. Ale jak dla mnie to głupie.. Chociaż jak chłopak zakłada się o zdobycie dziewczyny, i do tego za płyty to, to jest jeszcze głupsze.. ;;
Gdybym nie mogła się zapytać o wiele rzeczy związanych z serialem to chyba oszalałabym z niepewności xD

pietrusia

Noo to jest owiele gorsze..I to jeszcze z apłyty..Bardzos łabo ją wycenił;/ Ja tez bym chyba oszalała :D

ocenił(a) serial na 6
Nut_4

Szkoda, że nie przyznał się wcześniej Tomasowi, że naprawdę kocha Robertę.. Ale czego można się spodziewać po chłopakach xD Mało myślą ;;