Główni bohaterowie serialu Zbuntowani mają dość bogatą filmografie np.w Clase 406 który szkoda że Polsce nie został wyemitowany, bo jest bardzo podobny do Rebelde, i liczy ponad trzysta odcinków.Moje pytanie dotyczy do jakich szkół w rzeczywistości chodzili bo teraz to zapewne nie mają czasu ze względu na trasy koncertowe. W internecie pisało, że zapowiedzieli przyjazd do Polski w drugiej połowie 2008 roku. Czy wie ktoś coś o tym , bo w internecie nigdzie nie znalazłem o ich żeczywistej edukacji, Głównie dotyczy to: Dulce Marii, Anahi, Alfonso Herrera?? Jeśli ktoś coś wie niech odpisze?
Co do ich edukacji, to nie mam zielonego pojęcia. Ale jeśli chodzi o szkoły aktorskie, to większość ukończyła CEA (Centro de Educación Artística).
Co do przyjazdu do Polski. Zespół, a zwłaszcza Alfonso często wspominał o tym, że odwiedzą Polskę w 2008 roku. RBD wiedzą, że Rebelde jest u nas emitowane i zapewne wiążą duże plany z naszym krajem. Nikt tak naprawdę nie wierzy w te informacje, bo zespół jest za mało popularny, aby mógł zagrać u nas koncert z prawdziwego zdarzenia. Na koncert przyszłaby garstka ludzi, a oni byliby rozczarowani. Poza tym Polska nie pojawiła się w kalendarzu koncertowym "Empezar Desde Cero World Tour". Jeżeli Roptus lub Pedro Damian oficjalne potwierdzą przyjazd RBD do Polski, wtedy można się będzie ekscytować. Na razie lepiej nie wiązać z tym większych planów.
W tym roku RBD na pewno odwiedzą Hiszpanię, Rumunię, Słowenię i Serbie, jeśli chodzi o kraje europejskie.
Szkoły aktorske nie zupełnie o to mi chodziło, są aktorami to pewnie takie skończyli. Bardziej mi chodzi o szkoły ogólne typu gimnazjum, liceum, ale Elite Way School to szkoła serialowa a nie żeczywista, to nie wchodzi w temat, mi chodzi o szkoły do jakich uczniowie uczęszczają tacy jak my bo Rebelde ogląda głównie młodzież. Taki jest gatunek serialu. Tobie Vixen dzięki za odpowiedź! Jest to pytanie dla znających biografie aktorów, a w internecie to główne pisze o ich aktorstwie i członkowstwie w RBD.
Wiem o jakie typ szkół Ci chodziło, dlatego napisałam, że tego nie wiem :P
Bliższe biografie Maite czy Christiana znam na pamięć, ale nigdy nie spotkałam się z nazwami placówek do których chodzili. Nie sądzę, abyś znalazł tego typu informacje w internecie.
W inernecie nie można znleźć takich informacji - to żeczywiście prawda, ale w przypadku polskich aktorów wygląda z tym najlepiej chyba najlepiej, możliwe jest bardzo iż nie mają skończonej szkoły średniej a pisanie np: że skończyli tylo gimnazjum było by conajmniej rażące bo czs na planie serialu nie trwa tyle dziennie co czas trwania jednego odcinka, ale kilka razy więcej i nie mieliby po prostu czasu na szkołę co o tym sądzisz?? Chyba przyznasz mi rację.
Nigdy nie zagłębiałam się w ich edukacje, nie interesowały mnie tego typu sprawy, ale w pewnym stopniu masz rację. Myślę, jednak, że szkołę średnią ukończyli. Wielu młodych początkujących aktorów, mimo tego że grają w filmach czy serialach, znajdują czas na naukę. Zapewne mieli indywidualne nauczanie lub chodzili do prywatnych placówek. Ich edukacja wyglądała zupełnie inaczej, niż nasza, ale w jakiś sposób musieli się dokształcać.
Maite, Christian i Alfonso mieli ukończone już 18-21 lat gdy zaczynali swoją karierę, więc mniema, że ukończyli szkołę średnią. A nawet jeśli, jej nie ukończyli, nie robi to na mnie żadnego wrażenia.
Na mnie też nie robi większego wrażenia nieukończenie szkoły średniej.
Maite Perroni jest jedną ze starszych głównych aktorek i poza tym jest to jej pierwszy serial! I o eduacji pisze na jej temat np: rozpoczęła w roku 2000 studia w Televisa's Centro DE Educación Artistica i ukończyła je po dwóch latach. O młodszych wogóle. Jeśli mieli indywidualny tok nauczania to na pewno trwał znacznie krócej i obejmował mniej materiału i przedmiotów niż w szkole do której chodzi standardowy uczeń. Poza tym całkiem nieźle mieli, tym bardziej z taką popularnością i sławą i co za tym idzie pieniędzmi. Może to wszystko robili dla pieniędzy, których im napewno nie brakuje.