PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8861
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Główni bohaterowie serialu Zbuntowani mają dość bogatą filmografie np.w Clase 406 który szkoda że Polsce nie został wyemitowany, bo jest bardzo podobny do Rebelde, i liczy ponad trzysta odcinków.Moje pytanie dotyczy do jakich szkół w rzeczywistości chodzili bo teraz to zapewne nie mają czasu ze względu na trasy koncertowe. W internecie pisało, że zapowiedzieli przyjazd do Polski w drugiej połowie 2008 roku. Czy wie ktoś coś o tym , bo w internecie nigdzie nie znalazłem o ich żeczywistej edukacji, Głównie dotyczy to: Dulce Marii, Anahi, Alfonso Herrera?? Jeśli ktoś coś wie niech odpisze?

dark_4

Co do ich edukacji, to nie mam zielonego pojęcia. Ale jeśli chodzi o szkoły aktorskie, to większość ukończyła CEA (Centro de Educación Artística).

Co do przyjazdu do Polski. Zespół, a zwłaszcza Alfonso często wspominał o tym, że odwiedzą Polskę w 2008 roku. RBD wiedzą, że Rebelde jest u nas emitowane i zapewne wiążą duże plany z naszym krajem. Nikt tak naprawdę nie wierzy w te informacje, bo zespół jest za mało popularny, aby mógł zagrać u nas koncert z prawdziwego zdarzenia. Na koncert przyszłaby garstka ludzi, a oni byliby rozczarowani. Poza tym Polska nie pojawiła się w kalendarzu koncertowym "Empezar Desde Cero World Tour". Jeżeli Roptus lub Pedro Damian oficjalne potwierdzą przyjazd RBD do Polski, wtedy można się będzie ekscytować. Na razie lepiej nie wiązać z tym większych planów.
W tym roku RBD na pewno odwiedzą Hiszpanię, Rumunię, Słowenię i Serbie, jeśli chodzi o kraje europejskie.

__Luna__

Szkoły aktorske nie zupełnie o to mi chodziło, są aktorami to pewnie takie skończyli. Bardziej mi chodzi o szkoły ogólne typu gimnazjum, liceum, ale Elite Way School to szkoła serialowa a nie żeczywista, to nie wchodzi w temat, mi chodzi o szkoły do jakich uczniowie uczęszczają tacy jak my bo Rebelde ogląda głównie młodzież. Taki jest gatunek serialu. Tobie Vixen dzięki za odpowiedź! Jest to pytanie dla znających biografie aktorów, a w internecie to główne pisze o ich aktorstwie i członkowstwie w RBD.

dark_4

Wiem o jakie typ szkół Ci chodziło, dlatego napisałam, że tego nie wiem :P
Bliższe biografie Maite czy Christiana znam na pamięć, ale nigdy nie spotkałam się z nazwami placówek do których chodzili. Nie sądzę, abyś znalazł tego typu informacje w internecie.

__Luna__

W inernecie nie można znleźć takich informacji - to żeczywiście prawda, ale w przypadku polskich aktorów wygląda z tym najlepiej chyba najlepiej, możliwe jest bardzo iż nie mają skończonej szkoły średniej a pisanie np: że skończyli tylo gimnazjum było by conajmniej rażące bo czs na planie serialu nie trwa tyle dziennie co czas trwania jednego odcinka, ale kilka razy więcej i nie mieliby po prostu czasu na szkołę co o tym sądzisz?? Chyba przyznasz mi rację.

dark_4

Nigdy nie zagłębiałam się w ich edukacje, nie interesowały mnie tego typu sprawy, ale w pewnym stopniu masz rację. Myślę, jednak, że szkołę średnią ukończyli. Wielu młodych początkujących aktorów, mimo tego że grają w filmach czy serialach, znajdują czas na naukę. Zapewne mieli indywidualne nauczanie lub chodzili do prywatnych placówek. Ich edukacja wyglądała zupełnie inaczej, niż nasza, ale w jakiś sposób musieli się dokształcać.
Maite, Christian i Alfonso mieli ukończone już 18-21 lat gdy zaczynali swoją karierę, więc mniema, że ukończyli szkołę średnią. A nawet jeśli, jej nie ukończyli, nie robi to na mnie żadnego wrażenia.

__Luna__

Na mnie też nie robi większego wrażenia nieukończenie szkoły średniej.
Maite Perroni jest jedną ze starszych głównych aktorek i poza tym jest to jej pierwszy serial! I o eduacji pisze na jej temat np: rozpoczęła w roku 2000 studia w Televisa's Centro DE Educación Artistica i ukończyła je po dwóch latach. O młodszych wogóle. Jeśli mieli indywidualny tok nauczania to na pewno trwał znacznie krócej i obejmował mniej materiału i przedmiotów niż w szkole do której chodzi standardowy uczeń. Poza tym całkiem nieźle mieli, tym bardziej z taką popularnością i sławą i co za tym idzie pieniędzmi. Może to wszystko robili dla pieniędzy, których im napewno nie brakuje.