PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8855
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Ulubione pary

ocenił(a) serial na 10

Która z par przykuła waszą ciekawość najbardziej? Którą parę od początku chcieliście oglądać? Której parze kibicujecie? Jednym zdaniem napiszcie,którą parę uwielbiacie i napiszcie dlaczego?

Ja uwielbiam Mię i Miguela. Ich sceny z pocałunkami,rozmowami mogłabym oglądać wieczność. Tak wspaniale grają tą miłość,że aż chce się to oglądać.

klauduska456

Ja jednak wolę Robertę i Diego. Ta para od początku wyglądała jak dla mnie najciekawiej i widać, że są oni dla siebie niemal stworzeni? Natomiast jeśli chodzi o Mię i Miguela to również jest moją ulubioną parą, ale na drugim miejscu. Ogólnie mówiąc to te dwie pary są najlepsze i w serialu stwarzają ten nastrój, który napewno przyczynił się do dobrego serialu "Zbuntowani".

dark_4

Ja najbardziej lubię roberte i diega bo oni to zgrana parka i śmiesznie jest gdy sie kłócą

arizona_6

ja jeszcze lubie mie i miguela , lupite i santosa i hose z teo

ocenił(a) serial na 10
klauduska456

Moją ulubioną parą jest Roberta i Diego ana drugim miejscu Lupita z Santosem. Roberta i Diego dlatego że ciągle sie kłócą ze sobą i nie chcą sie przyznać do miłości i ich sceny są świetne a zwłaszcza w 3 temp. i 2. a Lubita i Santos bo po prostu ich lubie.

ocenił(a) serial na 10
xxAniaxx

Moja ulubiona parą jest Roberta i Diego.Nie wiem w sumie dlaczego,moze dlatego ze tworzą taki klimat,iskrz miedzy nimi,widać że ciągnie ich do siebie a nie chcą sie do tego przyznać.Przypominają troche moje sprawy miłosne;p
Mię i Miguela tez lubie jako pare ,ale nie kibicuję Im tak bardzo jak RyD;]

mejaczek

MyM!!!!!!!!!!! :D Są słodcy a ich kłótnie są poprostu boskie ;)

oOoOoOo_rbd

zgadzam sie z Toba w 100% ich rozmowy, klotnie wszystko co z nimi zwiazane !! :))

ocenił(a) serial na 7
klauduska456

uwielbiam DyR jest najlpesza duzo sie miedzy nimi dzieje no moze nie teraz ale potem napewno

klauduska456

I : Mia y Miguel
II : Diego y Roberta , Vico y Rocco
III: Pilar y Tomas , Lupita y Santos

___PeYtOn___

Ja najbardziej lubie Diego&Roberta,póżniej Mia&Miguel,Lupita&Santos....nom i tak dalej ale wedlug mnie fajnie ich dobrali!

klauduska456

Robera i Diego no 1 zdecydowanie
Ich perypetie są ciekawsze niż Migueala i Mii, a Diego jest ładniejszy od Cervery :P

2 miejsce Lupita i jej niedawny chłopak, ten którego polała szampanem po tym jak ją zdradził. Jego lubię, a ją pdoziwiam, za urodę:) I oczywiście tworzyli fajną parę

3. Mia z Miguelem dopiero na trzecim:) Pomimo że on przypomina mi niekiedy Antonio Banderasa jak go dobrze ujmą;)

mister_Y

1.Mia i Miguel
2.Diego i Roberta
3.Lupita i Santos

ocenił(a) serial na 10
Nut_4

Ja najbardziej lubię Diego i Robertę. Na drugim miejscu Mia i Miguel. Też są świetni. W ogóle obie pary ciągle się kłócą, bo nie chcą przyznać, że coś między nimi jednak jest.

ocenił(a) serial na 10
bezimienna_nastka

1 Roberta i Diego, Mia i Miguel
2 Lupita i Santos
3 Jose Lujan i Teo

Lubie te pary za to ze po prostu są sobą nie udają nikogo...

ocenił(a) serial na 10
fusia432

1. Diego i Roberta, Miguel i Mia
2. Vico i Rocco, Lupita i Santos
3. Tomas i Pilar, Teo i Jose Lujan

I tak ich widzę moim zdaniem bo najlepiej do siebie pasują.

ocenił(a) serial na 10
klauduska456

1.DyR kłoca sie cały czas a mimo to widać jak się kochają "kto sie czubi ten sie lubi" xD
2. johan&teo i Lupita&santos bo sa soba xP

AduuuuL

Diego i Roberta lubie ich bo sie kłócą ale i tak widać ze sie kochają... Mia i MIguel bo mają razem fajne sceny i też widać że sie kochają xD

ocenił(a) serial na 10
moniusiagno

1.Diego y Roberta
2.Mia y Miguel
3.Lupita y Santos
4.Lujan y Teo
5.Vico y Rocco
6.Celina y Max

ocenił(a) serial na 10
klauduska456

Diego y Roberta
Miguel y Mia
Teo y Jose
Santos y Lupita
Giovanni y Viko

klauduska456

1. Diego i Roberta
2. Lupita i Santos
3. Mia i Miguel
4. Vico i Rocco
5. Alma i Franco

ocenił(a) serial na 9
klauduska456

Mia i Miguel(Poncho jest niezlym ciachem i super sie na niego patrzy:)
Roberta i Diego
Alma i Franco

ocenił(a) serial na 6
ReBelDe_fan

Oczywiście na 1 miejscu jest moja ukochana para Roberta i Diego <3 ;** Ach uwielbiam oglądać ich burzliwe relacje xD Tuż za nimi Mia i Miguel ;) On jest śliczniutki xD A później to chyba skłaniałabym się do Teo i Jose ;) Co do Lupity i Santosa to nie wiem, bo nie doszłam do tego momentu ;)

ocenił(a) serial na 10
klauduska456

Diego i Roberta, Santos i Lupita, Tomas i Pilar. A co do Tomasa i Pilar lubię ich za to że no tak sie jej boi:)

ocenił(a) serial na 10
Angelina_9

Roberta i Diego. Na samym początku uważnie się im przyglądałam.To jak Diego się zmieniał i te ich kłótnie... Poezja...
Na drugim planie są dla mnie serialowi Los M. (uwielbiam miłość zrodzoną z nienawiści, tej udawanej też :) )