PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8859
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

W 17 numerze świata seriali(18.08.2008) będzie poświęcone 16 stron serialom zbuntowani i teraz albo nigdy. W 16 numerze jest plakat zbuntowanych a w 17 będzie o losach uczniów w drugiej seri. Czyli miejmy nadzieję że wyemitują dalsze temporady.

sylwia_093

Wschodni Dziennik
Na pytanie Czy w TV 4 będzie emitowany drugi sezon "Zbuntowanych"?
została ukazan odpowiedź:RACZEJ TAK. Biuro Prasowe TV 4 nie zaprzecza takim pogłoskom, co daje nadzieję fanom popularnego serialu. Kiedy jednak miałaby nastąpić emisja dalszej części przygód Mii, Miguela, Diega i Roberty, tego dokładnie nie wiemy.

Prawdopodobni enie jest to plotką ! Co o tym myślicie?

ocenił(a) serial na 10
Nut_4

kurcze... [!] na jakimś forum wyczytałam ze 2 temporada " zbUnToWanYcH" ma być w połowie września... Ale to niemozliwe zeby ta cała "lalola" trwała tak krótko... więc chyba się bedziemy musiały z nim pożegnać:( Mogliby wkońcu powiedzieć nam jak będzie [!] [!] [!] [!] [!] [!]

ocenił(a) serial na 10
Nut_4

Jeżeli to prawda to super!!!!ja oglądałam wszystkie 3 temporady na you tube, ale to nie to samo co po polsku.

ocenił(a) serial na 10
Angelina_9

więc są jeszcze nadzieje... :):) <za krótki> <za krótki>

Angelina_9

Ja też oglądałam ale niektórych rzeczy nie rozumiałam.JEdnka jak po polsku to po polsku ! :D

ocenił(a) serial na 10
Nut_4

a możecie mi podać jakis link do tych odcinków??? Bo nie wiem jak mam wpisać zeby je wyszukać...

ocenił(a) serial na 10
Miaa

To jest link do pierwszego odcinka 2 temporady

http://pl.youtube.com/watch?v=D0CFB7Qnz-s&feature=related

ocenił(a) serial na 10
Angelina_9

Jak chcesz to wejdź w Google i napisz

Rebelde 2 Temporada Capitulo 1 Parte 1

no wiesz na wszelki wypadek gdyby link nie działał:)

pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
Angelina_9

dzięki :) dzięki dzięki dzięki <za krótki>

Nut_4

Moim zdaniem jest szansa że tv4 puści dalsze części zbuntowanych. W świecie seriali jest plakat z drugiej temporady, pisze też że w następnym numerze będą opisane losy uczniów w następnej temporadzie. W jednym numerze w rubryce z pytaniami od czytelników było napisane że tv4 prawdopodobnie wyemituje kolejne losy zbuntowanych.

sylwia_093

To jest gazeta?Czy co?Ten śwait seriali.

Kh_amilo13

Świat seriali to gazeta o serialach i telenowelach.
<za krótki> <za krótki>

sylwia_093

Swiat seriali pisze dużo błędnych informacji, a i ta pewnie też do nich należy i nie sądzę żeby TV 4 emitowało dalej serial. Jeżeli jeszcze nie wykupili 2 temp to emisja zakończy się na 1 temp. Przyznam, że świat seriali kupiłem ze względu na serial zbuntowani, ale się zawiodłem z treścią, zresztą w samym środku był plakat taki na dwie strony i czy te plakaty są co tydzień w tym tygodniku? Jak kto to kupuje regularnie?

ocenił(a) serial na 10
dark_4

Ja kupuje regualrnie i plakaty są co 2 tygodnie bo to jest 2 tygodnik :)

ocenił(a) serial na 10
Karolcia_26

Zapraszam na forum o Rebelde i RBD :)

www.myownforum.fora.pl

Rejestrujcie sie pliska :)

Nut_4

ja sadze ze moze dadza 2 temp w tym samys czasie w ktorym dali pierwsza czesc czyli w pazdzierniku:)

ocenił(a) serial na 10
sylwia_093

Mam pytanie. Ostatnio kolezanka mi powiedziala ze slyszala z kąds ze polsat ma puścic pirwszą temporade rebelde od wrzesnia. Czy to prawda?

ocenił(a) serial na 10
xxAniaxx

Te, Dark nie bądż takim pesymistą...
(ZA KRÓTKI)(ZA KRÓTKI)(ZA KRÓTKI)(ZA KRÓTKI)(ZA KRÓTKI)(ZA KRÓTKI)

sylwia_093

Ja czytałam na jakimś forum ze dziewczyna napisała do tv4 i jej odpisali ze trwaja negocjacje zeby wyemitowac 2 temporade Zbuntowanych. I prawdo podobnie wyemitują ale dopiero w czerwcu. Tak pisało na tym forum.

ocenił(a) serial na 10
Adrilla_xD

jeszcze 5 tylko ;/;/;/;/
za krótki <br/>

ocenił(a) serial na 10
sylwia_093

Muszą to puścić i koniec. choćby w czerwcu. ;(

R_B_D

Ej... Na epulsie czytałam ze dziewczyna dzwoniła do tv4 i tam jej powiedzieli ze 2 temporada jest za droga aby ja wykupic. i nie wykupią. bo wykupili juz inne seriale. to wogole poco wykupili 1 temporade.???

ocenił(a) serial na 10
Adrilla_xD

no właśnie. Puścili 1 temporade każdemu sie spodobało i nas zostawia tam w niepewności co będzie w dalszych częściach;/

R_B_D

troche bez sensu. Bo kończy sie ze Roberta i Diego nie są razem. a oni musza byc razem...

ocenił(a) serial na 10
Adrilla_xD

Mogą to wyemitować na Polsacie, bo Polsat ma 90% udziałów w tv4.

maja2545

No dobra, ale niech to wtedy puszcza jak wszyscy beda mogli ogladac. np. o 18. albo tak jak tv4 o 19.

ocenił(a) serial na 10
Adrilla_xD

Najważniejsze żeby w ogóle puścili to w TV. Bo jęśli twego nie puszczą to będzie straszne. Nie rozumiem ich puścili pierwszą temporade a następnych nie. Na razie jest pełno plotek a żadnych faktów :(

ocenił(a) serial na 10
sylwia_093

18.08 czy 18.09 bo napisalas ze bedzie a 18 juz był??

ocenił(a) serial na 10
sylwia_093

mnie sie wydaje ze jak maja puscic to puszcza po laloli a jesli ona ma leciec trzy razy w tygodniu a ma 148 odcinkó to co najmmiej puszcza 2 temporade w nastepne wakacje badz we wrzesniu nastepnego roku bo nie wydaje mi sie ze nagle przerwa lalole i puszcza zbuntowanych.
chyba ze jak ktos tu pisal ze w czerwcu puszcza to tak. ja jestem za tym zeby puscili jak najszybciej ale jesli mam czekac chociazby ten rok;/;/ to wole poczekac w pewnosci ze bedzie niz czekac bog wie ile i nie wiadomo czy sie doczekam ;)
ale sie rozpisalam;) za bledy przepraszam ale klawiatura mi siada;/

AduuuuL

Mi wydaje się, że puszczą zbuntowanych po "idiotki nie idą do nieba" bo to będzie lecieć o 16 od pon. do czw. i ma 160 odc. więc może koło marca puszczą dalsze losy zbuntowanych.

ocenił(a) serial na 10
sylwia_093

a wiesz co wsumie to moze byc calkiem mozliwe nie wiem czemu nie bralam nawet te teli pod uwage hehe
a moglabys napisac oryginalny tytuł, lukne cos na ten temat hmm?

ocenił(a) serial na 10
AduuuuL

film naprawdę się nazywa : "idiotki nie idą do nieba" :):)

Miaa

No Dobra mogą pusćic po tej teli, ale później... chodzi mi o godz. bo o tej porze to chyba bede wracac do domu ze szkoly.... jak pisalam wczesniej mogli by o godz.18 lub 19 puścic. no nie.?

ocenił(a) serial na 10
sylwia_093

ale chodzi mi o orginalny tytuł chyba że to jest polska tela?

AduuuuL

orginalny tytuł to
"Las tontas no yan al cielo"

ocenił(a) serial na 10
sylwia_093

mi sie wydaje ze o 19 by puscili choc nie zdziwilabym sie jakby o 16 no ale mlotaska bedzie wrzucac na youtuba na pewno;)

AduuuuL

ale wnecie to nie to samo co w tv... Zreszta nie kazdy ma internet....

ocenił(a) serial na 10
sylwia_093

w sumie to masz racje nie ma to jak w tv;)

sylwia_093

oby dali druda moze rzeczywoscie dadza 2 czesc jak i pierwsza w pazdzierniku

marta_nowak30

takie gadanie to sikanie na szkle myslicie ze oni nas wysłuchaja napewno nie dadza 2 czesci tylk o puszcza ta lalole a to jakies gowno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zegnaj rebelde:(((((((((

ocenił(a) serial na 10
marta_nowak30

;(;(;( nie możliwe, najlepszy film sie kończy ;(
no i na pewno nie będzie go w październiku, szkoda sobie tylko nadziei robić;/

R_B_D

Ej...
Ja nie tylko jestem na tym forum. czytałam na jednym jak chłopak sie wypowiadał... Jego wujek ma wtyki na TV4... Tzn. Zajmuje sieprodukcją reklam dla nich i Polsatu.
I oto jego wypowiedz:
"Ostatnio odbyło się spotkanie Rady Radiofonii i Telewizji i tam był poruszony temat "Zbuntowanych"... Wspomnieli o tym, że zostali zasypani mailami i telefonami od fanów (dobra robota ... Szef TV4 nie zdradził przyszłości serialu, ale powiedział, że sprawa nie jest przesądzaną i dodał, że jak się coś zaczyna to trzeba to skończyć... co to oznacza? tłumaczę:
Jak się zaczyna puszczać Zbuntowanych to trzeba puścić ich do końca...
Powtórzę tu to co pisałem kiedyś:
TV4 tłumaczy odcinki 2 Temporady i puści je w 2009 roku... nie ma wyznaczonego dokładnego terminu emisji Rebelde..."

Adrilla_xD

Więc głowa do góry moi drodzy...
Pozdrawiam,
Adrilla;]

ocenił(a) serial na 10
Adrilla_xD

dla mnie ważne jest żeby to w końcu puścili a jeśli mam czekać 4 miesiące to poczekam Zbuntowani są tego warci...;)

maja2545

na telenowele.fora.pl przeczytałam że 2 serie puszczą w marcu, po tej Laoli, bo ktoś dzwonił do tv4 i podobno uzyskał taką odpowiedź

ocenił(a) serial na 6
oOoOoOo_rbd

Oby to była prawda xD Przynajmniej dają nam nadzieję ;) I jej się trzymajmy ;) Może w końcu zrozumieją, że dla nas ten serial jest ważny xD Bo na pewno mało jest takich produkcji, które cieszą się takim dużym powodzeniem wśród młodzieży jak Rebelde! xD

pietrusia

Moi Kochani! To z innego Forum.!!

"Mam dla was wiadomosć... dzwoniłam do stacji TV4 i dowiedziałam sie że wykupili oni 2 temploradę Zbuntowanych lecz bedzie ona emitowana w marcu 2009 roku."

To napisała jedna dziewczyna z innego Forum!

Poprostu Kocham Was Wszystkich;]

ocenił(a) serial na 10
Adrilla_xD

aaa ;D już się modle żeby to była prawda ;)
poczekam ile będzie trzeba, tylko niech puszcza ;)

R_B_D

jak już wyżej pisałam, też czytałam tą informacje :) Oby to była prawda :)