PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8861
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

ile w koncu serial ma odcinkow? bo w ciekawostkach roznie pisze:D:D

Chadka

Telenowele liczy sobie 440 odcinków

ocenił(a) serial na 6
Chadka

1 temporada - 215 odcinków
2 temporada - 125 odcinków
3 temporada - 120 odcinków
w sumie ma: 460 odcinków:)

Phonetique

Nie wiem skąd masz takie informacje ale są błędne :)
1 temp - 215 odcinków
2 temp - 120 odcinków
3 temporada - 105 odcinków
Razem wychodzi 440.

ocenił(a) serial na 6
__Luna__

nie wiem skąd masz takie informacje ale twoje są błędne:P Kupiłam gazetę (LAtino świat seriali) i tam dokładnie było napisane ile odcinków ma 1, 2 i 3 temporada!:P

Phonetique

Jak będziesz wierzyć to co pisze Świat Seriali to daleko nie zajedziesz. Nie dość, ze piszą głupoty o serialu to nie maja pojęcia ani o RBD, ani o jego członkach. Oglądałam Rebelde i chyba wiem ile ma odcinków :)

ocenił(a) serial na 6
__Luna__

Także na wielu blogach czytałam ile odcinków ma REBELDE. A z resztą dlaczego Świat Seriali miałby kłamać? CO im zależy podać dobrą czy złą liczbę odcinków?! Jaką masz pewność że to akurat ty masz rację?:P proponuje abyś wszedł na http://www.youtube.com i tam poszukał finałowych odcinków wszystkich trzech temporad:P PRzekonamy się... A może ktos inny wyrazi swoją opinię na ten temat? Nie chcę się niepotrzebnie sprzeczać z Tobą...

Phonetique

Czy ja powiedziałam, ze kłamią? Powiedziałam tylko, że nie wiedzą ile odcinków ma Rebelde, albo się pomylili. Skąd mam pewność? Stąd, że Rebelde i RBD interesuje się od bardzo dawna i wiem o nich prawie wszystko? XD Poza tym jak już mówiłam, oglądałam całą telenowele, i uwierz wiem ile jest odcinków. Ja też się nie chce sprzeczać, ale bądź co bądź, mam racje :P A na Youtube wystarczy wpisać - Rebelde 440. Wtedy wyskoczy ULTIMO (ostatni/finałowy) capitulo (odcinek) Rebelde.

__Luna__

Również interesuję się zespołem RBD i telenowelą Rebelde i z ręką na sercu stierdzam, że jest 440 odcinków. Przy okzaji zapraszam na moje forum o tym zespole www.rbdrulezz.fora.pl, wstawiam tam hiszpańskie odcinki telenoweli "Zbuntowani". Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 6
asi00la

Dobra to ustapię:P Może rzeczywiście "Świat Seriali" kłamie, bo sprawdziłam i już wiem ile jest odcinków. Szczerze przepraszam...xD Pozdrawiam:*

ocenił(a) serial na 6
Phonetique

440!? Sporoo xdd ale to dobrze ^^ bo uwielbiam rebelde i RBD xpp