w poniedzialek ostatni odc?
SZKODA, ze juz koniec :( UWIELBIAM TEN SERIAL (mimo iz nie jest ambitny, a wrecz taki glupiutki ale i tak go kocham!)
/// "super" jest matka Mii.. szkoda, ze to narkomana mam nadzieje, ze obieca jej, ze bedzie ja regularnie odwiedzac itp
(w ogole nie bylo paru scen w odcinkach (koncowych) np takiej naprawde SZCZEREJ rozmowy Mii i Roberty albo jak Roberta kladla sie na Mie i ja tulila itp (wycieli to :( .)
RBD!!! :*
masz racje nie ambitny i głupiutki ale fajny
MI SIE PODOBAŁO TO CO WIDZIAŁAM na youtube
w tv nigdy go nie oglądałam tylko na youtube tam dopiero w tym roku w październiku zaczęłam oglądać by wiedzieć o co chodzi ale....
MUZYKI RBD SŁUCHAM OD DAWNA jak zaczęłam się uczyć hiszpańskiego to musiałam przygotować tekst piosenki po hiszpańsku tak jakoś trafiłam na DR DARIA TODO I pokochałam ich utwory słodkie proste fajna muzyka na aerobik i dobrze się z nich uczyło słówek i tłumaczyło
KOCHAM TEN JĘZYK uczę się go
I DZIĘKI ZBUNTOWANYM MAM "ŻYWY" KONTAKT FAJNIE
POZDRÓWKI "głupiutki" ale często zabawny TO TYLKO SERIAL :)
hej mogłabyś podać linki do tych scen z Mią i Robertą, których u nas nie było bo chciałabym je sobie obejrzeć jeszcze przed końcem :)
http://www.youtube.com/watch?v=qlrwueJGPIo&feature=PlayList&p=9AF7A86FEC1311D6&p laynext=1&playnext_from=PL&index=6
hej mam prosbe .czy ten odcinek był u nas w polsce? boo ostatnio wracam póxno ze szkoły ii nie ogladam w czałosci telci:( a szkoda
wiec chciałam sie uewnic czy ten fragment z koncertu był wyswietlony? dzieki z góry
hej! a widziałyście wczoraj, jak skrocili ta scene, gdzie Mia prosi Miguela o to by nie wyjeżdżał? Tyle czekałam na to, a tu taj taka ''niespodzianka''. Do tej pory jestem zla :(