PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8860
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

koniec... :(:(:(

ocenił(a) serial na 8

w poniedzialek ostatni odc?

SZKODA, ze juz koniec :( UWIELBIAM TEN SERIAL (mimo iz nie jest ambitny, a wrecz taki glupiutki ale i tak go kocham!)

/// "super" jest matka Mii.. szkoda, ze to narkomana mam nadzieje, ze obieca jej, ze bedzie ja regularnie odwiedzac itp

(w ogole nie bylo paru scen w odcinkach (koncowych) np takiej naprawde SZCZEREJ rozmowy Mii i Roberty albo jak Roberta kladla sie na Mie i ja tulila itp (wycieli to :( .)

RBD!!! :*

ocenił(a) serial na 10
meredith21

masz racje nie ambitny i głupiutki ale fajny
MI SIE PODOBAŁO TO CO WIDZIAŁAM na youtube
w tv nigdy go nie oglądałam tylko na youtube tam dopiero w tym roku w październiku zaczęłam oglądać by wiedzieć o co chodzi ale....
MUZYKI RBD SŁUCHAM OD DAWNA jak zaczęłam się uczyć hiszpańskiego to musiałam przygotować tekst piosenki po hiszpańsku tak jakoś trafiłam na DR DARIA TODO I pokochałam ich utwory słodkie proste fajna muzyka na aerobik i dobrze się z nich uczyło słówek i tłumaczyło
KOCHAM TEN JĘZYK uczę się go
I DZIĘKI ZBUNTOWANYM MAM "ŻYWY" KONTAKT FAJNIE

POZDRÓWKI "głupiutki" ale często zabawny TO TYLKO SERIAL :)

meredith21

hej mogłabyś podać linki do tych scen z Mią i Robertą, których u nas nie było bo chciałabym je sobie obejrzeć jeszcze przed końcem :)

eni_laboca

dokładnie, podaj ;)

;d;* jak możesz.

estrella93RBD

http://www.youtube.com/watch?v=qlrwueJGPIo&feature=PlayList&p=9AF7A86FEC1311D6&p laynext=1&playnext_from=PL&index=6
hej mam prosbe .czy ten odcinek był u nas w polsce? boo ostatnio wracam póxno ze szkoły ii nie ogladam w czałosci telci:( a szkoda
wiec chciałam sie uewnic czy ten fragment z koncertu był wyswietlony? dzieki z góry

ocenił(a) serial na 9
meredith21

To było w piątek; odcinek 439.;))

Ewka___

hej! a widziałyście wczoraj, jak skrocili ta scene, gdzie Mia prosi Miguela o to by nie wyjeżdżał? Tyle czekałam na to, a tu taj taka ''niespodzianka''. Do tej pory jestem zla :(

ocenił(a) serial na 9
Jagodi92

ale ta scena przecież była.;))

meredith21

a mam pytanie :)

wiecie może, pamiętacie, albo możecie podac mi linka do sceny w ktorej Mia leżała w szpitalu? nie pamiętam co jej sie stało i kiedy, ale widziałam ostatnio zdjęcie na jakiejś stronie, że ona była w szpitalu...