PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8859
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

masakra!!!

ocenił(a) serial na 7

ostatnio liczylam sobie do kiedy bedzie trwal serial zbuntowani i wyszlo mi ze do wrzesnia albo pazdziernika 2009 roku ale mam nadzieje ze nie peda go puszczac w wakacje :):):):):) na stronie naszego serialu pisze ze on byl emitowany od 2004-2006 wiec gdy u nas nie beda puszczac w wakacje to tak wyjdzie 2 lata bo od pazdziernika 2007 do pazdziernika 2009

Kasia_114

Ale dlaczego ma być nieemitowany w wakacje?! Telenowele zawsze idą w wakacje inaczej ciągły by się i ciągły. Ja jestem za puszczaniem "Zbuntowanych" w wakacje!
Przyjemnie będzie spędzać z nimi wakacje:)

ocenił(a) serial na 10
ewasia23

moze ty nie wyjezdzasz nigdzie na wakacje ale ja owszem i tam akurat nie tv4 i nie chcialabym zeby rebelde lecialo w wakacje. A nawet jezeli bedzie sie ciagnelo to co ty nie musisz ogladac. I JESTEM ZA, ABY REBELDE NIE LECIALO W WAKACJE!!!!

ocenił(a) serial na 7
Kasia_114

to ty nie musisz ogladac ja sie ciesze ze on wogole jest puszczany a jak sie bedzie ciagnal nawet do 2010 i co z tego i tak bede go ogladac :P

ocenił(a) serial na 10
Kasia_114

I można sobie pobrac wszystkie odcinki na kompa a oto link http://www.swiatelenowel.fora.pl/zbuntowani-rebelde,96/odcinki-po-polsku,1680.ht ml.

ocenił(a) serial na 10
Zbuntowany_RBD

moze i mozna ale ja jednak wole ogladac w tv w czasie szkoly bo w czasie wakacji duzo osob nie ma na to czasu. Wakacje sa po to aby byc na dworzu a nie w domu. Ja bym chciala i ogladac i wypoczywac tam gdzie jest cicho bez telewizji wiec moim zdaniem w lato powinno leciec co innego ale to jest moje zdanie wiec jesli nie chcesz to nie musisz tego tolerowac

ocenił(a) serial na 10
Zbuntowany_RBD

moga sobie go puszczac nawet do 2020 mnie to nie przeszkadza a nawet cieszy tylko ja naprawde bym wolala aby go nie puszczali w wakacje i naprawde ja sie ciesze zo wogole go puszczaja

ocenił(a) serial na 8
Aqana

Znajac tv4 to prawie pewne, ze rebelde bedzie emitowane w wakacje. W tamtym roku sos mi vida normalnie lecialo na wakacjach. Ja nagrywalam jak mnie nie bylo, ale czasami ciezko jest. Jak dla mnie to obojetne, jest internet, mozna nagrac nic straconego.

ocenił(a) serial na 10
Kasia_114

pierw to mzoe niech zdecydują czy puszcza dalsze odcinki bo już jest setny ,pewno bedą psuzczać w wakacje bo ucieknie im 2 miesiace a todla nich strata a zawsze mozan sobie sciągnąc normalnie na kompa zl ektorem i po sprawie

ocenił(a) serial na 6
monisia45

w sumie to dla mnie nie ma roznicy czy w wakacje bedzie czy nie, bo ja i tak sciagam z neta, no chyba, ze dogonie te odcinki w TV xP

ocenił(a) serial na 10
Ayashi_2

A mam pytanie, skąd sciągasz odcinki?? i czy są z lektorem??? bo ja nigdzie nie moge znaleźć:(
Z góry dzięki :)

ocenił(a) serial na 6
magda_113

ściągam z forum, na kazdym forum o telenowelach powinny byc odc. rebelde ^^ tak sa z lektorem, gdyz nagrywane sa z telewizji, mozesz wpisac w google forum ultimo i tam wyskoczy Ci i sobie mozesz sciagac(tylko najpierw musisz sie zarejestrowac, choc sa fora gdzie nie trzeba sie rejestrowac, zeby wejsc na nie :D) wystraczy, ze na jakis forach o telenowelach poszperasz, a na pewno bedzie, nawet czasem na blogach jakis widze, ze sa odc. x]