PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8860
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

to jest koniec 3 temporady, zakonczenie roku i obok prof. Madariagi stoi jakas kobieta.. czy to jest ta nauczycielka od literatury.? jakas przemiana.? czy mi sie tylko tak wydaje.?..;pp

http://www.youtube.com/watch?v=Nev665XLrQ0&feature=related

ocenił(a) serial na 6
Ewka___

<wow> to naprawdę ona ;D (takie mam wrażenie ;) Ale się zmieniła babka ^^

ocenił(a) serial na 9
Ewka___

no mi tez sie wydaje, ze to ona..

i jeszcze odnioslam takie wrazenie, ze ja i Madariage cos laczy.?? hmmm .;p

ocenił(a) serial na 6
Ewka___

Że oni razem?? Omg ;D haha! To byłoby coś ;p ale z Renatą fajną parę tworzą.. Chociaż z tego to wiem, to pod koniec 3 temporady on i Renata już nie będą razem.

ocenił(a) serial na 9
Ewka___

Tak to jest ta nauczycielka literatury. Przy Madariadze będzie się tak powoli zmieniać

ocenił(a) serial na 8
ReBelDe_fan

Chicas ;P, wqrza mnie że oni z poczatq to tak sie bulwersowali i płakali, że Madariaga odchodzi z EWS a teraz nawet o nim nic nie mówią.. wam sie to nie wydaje dziwne? Gdyby naprawde tak za nim szaleli i go szanowali to by przynajmniej raz coś o nim wspomnieli, a nie tak.. ;|

ocenił(a) serial na 7
Cythrina

Ostatanio przeczytałam ze Madariaga w latach młodzieńczych spotykał się z Julią. Ale on odszedł od niej, bo kochał swoją żonę która jak wiemy zginęła w wypadku. Ona jest taka z charakteru i przybrała taki tragiczny wizerunek jaki mamy okazję oglądać w tej chwili, ponieważ bardzo przeżyła odejście ukochanego, którym był Madariaga.

ocenił(a) serial na 9
Cythrina

No w sumie... Ale ile można kogoś opłakiwać? Zdążyli się przyzwyczaić, że już nie uczy i tyle.

ocenił(a) serial na 8
Ewka___

Niby tak, ale najpierw byli w stanie wylecieć za niego ze sql a potem jakby epidemia amnezji.. i załoze sie ze wspomną o nim w odcinku, w którym wróci do EWS ;P
i zeby nie było, nie czepiam sie! ;P

Ewka___

Tak to przemiana ona zacznie się zmieniać dzięki Madariadze i bedzie taka scenka że ona odda Mii i Sol kuferki z ich kosmetykami bo ona im je zabrała hehe ;]