chcialam poprawic obsade serialu, ale nie mozna ani usunac, ani pozmieniac. Jest tu sporo bledow, choc nie mam pojecia dlaczego, bo ludzie wklejaja tu aktorow, ktorzy nigdy nie grali w Zbuntowanych. Myla tez nazwiska, imiona bohaterow itp. Porazka jakas. Czy ktos wie jak poprawic byki? Wchodzilam w obsade, dawalam na usun, niby sie usuwalo, ale jak wchodzilam spowrotem, to Ci aktorzy byli dalej. Nie wiem jak dziala ten system;/
Aby zmienić obsadę musisz się zalogować. Następnie klikasz na: http://www.filmweb.pl/serial/Zbuntowani-2004-208630/cast?contribLinks=true zaznaczasz to co chcesz zmienić, a potem klikasz na zgłoś. Następnie wpisujesz w dolną rubrykę poprawną rolę i klikasz na sprawdź. Na koniec podajesz źródła z jakich korzystałaś i wklejasz je w rubrykę źródła. Na koniec klikasz na zapisz i gotowe. Teraz musisz poczekać aż rozpatrzą Twoją kontrybucję i jak zostanie zaakceptowana sami naniosą zgłoszone przez Ciebie poprawki.
robila podobnie i moze rzeczywiscie jeszcze nie rozpatrzyli moich poprawek. tyle ze ja nie chcialam znieniac nic tylko usunac kilka aktorow, ktorzy wogole nie grali w tym serialu, a sa podpisani pod bohaterow Zbuntowanych, np. jakas Lujan jest zapisana pod Blanca, a ta aktorka nie grala w rbd