PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8859
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

nowa!!

ocenił(a) serial na 10

kim jest ta dziewczyna z którą umówiła się givanni?czy ona będzie dłużej w rebelde,czy to jedna z tych krótkich rólek tak jak rola dziewczyna diega?

ocenił(a) serial na 9
ZbuntowanaRBD

"rola dziewczyna Diega" ?? ;/

chodzilo Ci o role dziewczyny Diega.?? jak tak to przeciez Sol bedzie grala do konca 3 temporady, wiec nie bedzie to krotka rola<jesli chodzilo CI o to>

a co do tej nowej to mysle, ze to chwilowe i za kilka odcinkow znajdzie sobie kolejna.;pp

ocenił(a) serial na 6
Ewka___

jej chyba chodzilo o tę wcześniejszą laskę, co Diego się z nią chwilowo spotykał ;p Ta, co była na próbie zespołu i z nią był w restauracji ;p

ocenił(a) serial na 9
ZbuntowanaRBD

aa to chyba ze.;pp

czy tylko mi sie wydaje, ze nowa laska Giovanniego jest troche podobna do Lupity.??

;]]

ocenił(a) serial na 10
Ewka___

No ja też pomyślałem , że to ona czyli Lupita są takie podobne jak dwie klopie wody.

ocenił(a) serial na 10
Zbuntowany_RBD

No włąśnie chodziło mi o tą wcześniejszą dziewczynę diega:) a ta dziewczyna o którą pytałam to augustina czy jakoś tak. wlasnie sie dowiedzialam ze ona zakumpluje sie z lola i blanka:) i chyba bedzie troszke dluzej:)

ZbuntowanaRBD

Bedzie bedzie jeszcze w 3 temporadzie ;))

ocenił(a) serial na 9
ZbuntowanaRBD

no to spoko.;pp

tzn ze Lola z Bianca sie pogodza? czy juz sie pogodzily.? bo dzisiejszego odc niestety nie obejrzalam...

ZbuntowanaRBD

Chodzi Ci o tą dziewczynę "od dolarów". Jeśli tak to ona ma na imię Augustina i będzie aż do końca. Przez jakiś(dłuższy) czas będzie chodzić z Giovannim, ale potem się rozstaną, wiem że pod koniec 3 temporanady na pewno nie będą już razem, Giovanni zdradzi ją z jakąś inną dziewczyną(taką która nie chodzi z nimi do szkoły), a potem na próbie zespołu będzie miał omamy związane z tym że jej ojciec się o wszystkim dowiedział, że obie te dziewczyny dają mu " plaskacza".