hej:Pma pytanlo,w ktorym dcinku alma i franco bede juz ze soba tak naprawde"??i jose z teo? kidy sie cos zacxznie miedzy nimi?a i najwazniejsze,bo bardzo chcialabym wyslac list do dulce i christophera to para najlepsza na swiecie kocham ich!!! i stracilam dla nich glowe poprostu ludze ta sa ktorych nie da sie nie pokochac:*:*:* jak by ktos mial blGAM NIECH MI PODA,BO BARDZO MI NA TYM ZALEZY BLAGAM WAS:) PZDR FANOW REBELDE!!!!!!!!!!!!
anahi@rbd.com.mx
dulce@rbd.com.mx
poncho@rbd.mx
christopher@rdb.mx
maite@rbd.mx
christian@rbd.mx
hej kiedys znalazlam w necie takie adresty , niee wim czy sa prawdziwe , bo nie pisalam , ale jak chcesz to mozesz sprobowac:) i odezwij sie potem czy dzilaja to tez moze wysle heeh pzdr :P
hej dzieki:* tez je znalazlam wyslalm na christophera ale nic:(( ja poterzebuje list wyslac a nie e-maila:((ale dzieki:D:P:*
aaa to szkoda ze ni pomoglam:(
a z listem to ciezko bedzie, bo raczej ciezko bedzioe znalezc adres , ale zycze powodzenia:):)
Alma i Franco zaczną się przyjaźnić pod koniec 2 temoporady, ale razem będą od około 12 odcinka trzeciej.
"kidy sie cos zacxznie miedzy nimi?a i najwazniejsze,bo bardzo chcialabym wyslac list do dulce i christophera to para najlepsza na swiecie kocham ich!!! i stracilam dla nich glowe poprostu ludze ta sa ktorych nie da sie nie pokochac:*:*:*"
To trochę przystopuj bo cię wciagnie, i nie jestem chamska, po prostu wiem co to znaczy :)
Tez tak sie czasem w kimś 'kocham' :) Szkoda tylko że to marzenia nie do spełnienia.
A co do listu to oni dostają ich tysiące ale wiem że fajnie jest taki (choćby dla samej satysfakcji) wysłać :)
Ja mam adresy RBD i Anahi:
RBD
c/o EMI Music Mexico
Rio Tigris 33, Col. Cuauhtemoc, CP 06500
Mexico
Anahi
EMI Music México
Rio Tigris 33
Col. Cuauhtemoc
CP 06500
Mexico
Sama wysyłałam do Johnn'ego Depp'a i przyszedł mi autograf, więc może oni też wysyłają autografy :)
Chciałam się zapytać o coś związane z tym autografem Deep'a :) jak wysyłałaś list to poprosiłaś o ten autograf??? czy oni tak sami z siebie przysłali??? i wysłałaś im tylko list czy już zaadresowaną kopertę ze swoim adresem czy jakiś znaczek.... Bo właśnie gdzieś czytałam że trzeba wszystko włożyć do koperty żeby mieli gotowe...
P.S. mogłabyś mi podać adres Deep'a na jaki wysłałaś, bo moja kumpela normalnie Go kocha.
"jak wysyłałaś list to poprosiłaś o ten autograf???" - Nie jestem za dobra z anglika, ale napisałam kilka słów o sobie i że bardzo bym chciała dostać autograf Depp'a bo b.lubię go jako aktora :) Dałam adres, oni go wydrukowali i przykleili na kopertę, odesłali i tyle ;)
"czy oni tak sami z siebie przysłali???" - tak, bo wysyłałam maila. Akurta do Depp'a jest mail. Ale czytałam gdzieś na forum głównym że jak się wysyła list, to trzba wysłać dużą kprtę (A4), w środek włożyć zwykłą małą i kupon międzynarodowy (służy do odsyłania na koszt adresata czy jakoś tak). Całość kosztuje wtedy ok 8 zł.
"i wysłałaś im tylko list czy już zaadresowaną kopertę ze swoim adresem czy jakiś znaczek.... Bo właśnie gdzieś czytałam że trzeba wszystko włożyć do koperty żeby mieli gotowe..." - ^
"P.S. mogłabyś mi podać adres Deep'a na jaki wysłałaś, bo moja kumpela normalnie Go kocha." - jacobst@unitedtalent.com
wysłałam dwa razy, bo długo mi pierwszy nie dochodził i otrzymałam dwa autografy po około miesiącu ;) Wysłałam też mojej koleżance i jej przyszedł.