PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8859
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

o co chodzi z tą serenadą i czemu dziewczyny tak oschle zareagowały na nią czy to były przeprosiny czy co??? a jeśli tak to za co??? chodzi mi oczywiście o tą serenadę Miguela i diego dla Mii i Roberty

francuzeczka

w którym odcinku ta serenada była? gdzie można ten fragment obejrzeć?

ocenił(a) serial na 10
Ensename373

Ta serenada byla w III temporadzie nie pamietam w ktorym odcinku, ale gdzies juz byly pytania na ten temat. Wpisz w youtube "Serenata de miguel y diego para rob y mia" i bedziesz miec filmik.

ocenił(a) serial na 10
Ensename373

59 odcinek 3 temporady, na pewno :), Oglądałam fragment z serenadą wiele razy.

lily1991

a dziękuje ;) bo w sumie to od niedawna zainteresowałam sie Zbuntowanymi i nie bardzo wiem gdzie szukać etc :)

Ensename373

http://pl.youtube.com/watch?v=tM1-e8xmIOg ...kurcze, to jest boskie i bardzo romantiko <albo romantico ;/>

Ensename373

wracając do tej serenady...w kilku filmikach ona robiła za tło do sceny między Mią i Miguelem...skąd ją można ściągnąć i jak sie nazywa?

ocenił(a) serial na 10
Ensename373

Chodzi ci o piosenke Este Corazon? Jak tak to śpiewają ją RBD i pochodzi z płyty neustro amor, a można ją ściągnąć z rożnych programow ja np. ściągam z Emule, ale mozna takze z wrzuta.pl

xxAniaxx

tak, dokładnie o tą ;) ona jest piękna <marzy> dziękuję :*
tzn ja z wrzuty nie umiem ściągać (niby wszystko jest tak jak powinno, a jak się ściągnie to okazuje się, że ściągłam tylko 15sekund piosenki ;/ ) ale najwyżej z Aresa ściągnę xD