Ale fajnie by było gdyby ktoś wymyślił osrodek zrobiony na wzór elite way school mundurki i to wszytsko.. tak jak są zakładane letnie szkoły magii harrego pottera( gdzieś słyszałam o tym ) mogli by zrobić i elite w wakacje turnusy po 2 tyg, zabawa polegałaby na tym żeby grać i żyć jak normalni bohaterowie rebelde, ja bym chciała się znaleźć w takim mundurku w takiej szkole.. :D pierwszy raz z ochotą poszłabym do szkoły. :)
"ja bym chciała sie znaleźc w tym mundurku",ehh...w tej białej koszuli,krawaciku,kozaczkach i mini tak krótkiej że było by widać z pod niej twój odbyt??I tylko dla tego z chęcią poszła byś do szkoły??any przerażasz mnie.
widzę że fan zbuntowanych się odezwał bardzo dobrze znasz strój w tej szkole .. a czemu miało mi by widać odbyt, pod spódniczką są majtki.. i nie tylko dlatego bym chciała się znaleźć w tej szkole. Ty mnie przerażasz swoimi komentarzami które uważam nie są na poziomie pozdrawiam.
Niektórzy ludzie mnie zadziwiają swoją bezczelnością i tupetem!
Najwyraźniej strasznie interesuje Cię ten serial bo często się udzielasz na forum! Nikt nie krytykuje Twoich upodobać więc daruj sobie!
dokładnie zbuntowana19, ja nikogo nie krytykuje za upodobania lubi czy nie lubi rebelde ale wyrazil swoje zdanie, że nie lubi zbuntowanych to po co dalej przebywa na forum ?? Jeżeli dalej się wypowiada i bywa często na forum wychodzi na to, że lubi ten serial.. niech się przyzna to nic złego.. przynajmniej ja tak myśle :)
Najwyraźniej ten ktoś ma nierówno pod sufitem!
Więc dajmy sobie z nim spokój!
Pozdrawiam =]
Chodziło chyba o to że wygląd lasek z filmu nie wiele się różni od wyglądu dajek z pod latarni.I że szkoła to nie pokaz mody w Paryżu.
Jeśli Wam się nie podoba to po co oglądacie... Mi jak się coś nie podoba to nie oglądam i potępiam fanów (jak niektórzy obecni)!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi się też podobają ich stroje i wcale nie uważam że widać w nich odbyt ! ! ! jejku jedna by założyła ten mundurek a inna nie ... proste...nie warto sie kłócić !
pozdrawiam :)
wojciechcejrowski02 -> znajdź mi taki fragment filmu gdzie jakieś aktorce widać odbyt!!! jak ci sie nie podobają ich stroje to napisz coś w rodzaju.." nie podobają mi sie te stroje bo są zbyt skąpe " a nie odd razu walisz takimi tekstami jakby nie wiem jak one były ubrane!!! Następnym razem przemyśl to co piszesz .... Pozdrawiam Cię :)
Heh rzeczywiście.Dziewczyny są ubrane tak jakby szły na dyskotekę a nie do szkoły.
Ja nie rozumiem co to jakieś że stroje na dyskotyke jak zbuntowane to zbuntowane pierwotnie ich spódniczki są dluge a one robią je na krótkie.. :) ja bym chciała mieć taki mundurek ..a zresztą to jest film najlepiej jak by chodziły w habitach ?
"jak zbuntowane to zbuntowane pierwotnie ich spódniczki są dluge a one robią je na krótkie.. :) ".Niestety jak to mówią guzik prawda,ponieważ wszystkie dziewczyby w szkole takie noszą.
ale to nie jest powiedziane o tak, że fan powiedział tylko w pewnym odcinku przyszedł mendiola i pascual podeszedł do pewnej uczenicy i zaczał jej poprawiać spódniczkę mówiąc, że nikt się jego nie słucha bo dziewczyny u krawcowej skracają spódniczki..