Zdrady

2013 -
4,8 3,2 tys. ocen
4,8 10 1 3156
Zdrady
powrót do forum serialu Zdrady

Instalowanie przez prywatnych detektywów w czyichś domach/firmach podglądu/podsłuchu i wjeżdżanie tam z ekipą z kamerami w trakcie "figo-fago"?...

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) serial na 5
jan_niezbedny0

Jeśli Współwłaściciel albo Właściciel tego domu czy Firmy cię zaprasza to jest legalne bo może chciał nagrać swoje rzeczy czyli dobra dla siebie albo komuś do pracy, na przykład programu telewizyjnego, a że przypadkiem osoby zdradzające robili co robili to kogo to interesuje,zresztą mają Licencję Detektywistyczną i tak ich Praca jest. ( Przecież nikt z nich nie miał zakazu zbliżania się do nich czy do jakiś grup Ludzi, a Firmy żeby funkcjonowały muszą być otwarte na Publicznych Ludzi )

budny1987

No dobra, tyle to wiem, tylko, że ja widziałem odcinek, w którym ta firma w..ała się z kamerami i podsłuchem nie z zaproszenia, do domu zdradzającego współmałżonka, ale do jego kochanki - a to już chyba inna beczka.

ocenił(a) serial na 5
jan_niezbedny0

Równie dobrze podsłuch i kamery mogła mieć obserwowana osoba na sobie albo z sobą, a druga osoba może się tłumaczyć że robiła to z względów bezpieczeństwa.

budny1987

Ale to chyba nie w tym programie, upierać się nie będę, bo widziałem góra 5-7 odcinków, ale w każdym schemat był ten sam - kamery ukrywają po kątach, bo albo dostali klucze od zleceniodawcy, albo weszli pod jakimś pozorem, a jak nie to bezczelny włam...