Instalowanie przez prywatnych detektywów w czyichś domach/firmach podglądu/podsłuchu i wjeżdżanie tam z ekipą z kamerami w trakcie "figo-fago"?...
Jeśli Współwłaściciel albo Właściciel tego domu czy Firmy cię zaprasza to jest legalne bo może chciał nagrać swoje rzeczy czyli dobra dla siebie albo komuś do pracy, na przykład programu telewizyjnego, a że przypadkiem osoby zdradzające robili co robili to kogo to interesuje,zresztą mają Licencję Detektywistyczną i tak ich Praca jest. ( Przecież nikt z nich nie miał zakazu zbliżania się do nich czy do jakiś grup Ludzi, a Firmy żeby funkcjonowały muszą być otwarte na Publicznych Ludzi )
No dobra, tyle to wiem, tylko, że ja widziałem odcinek, w którym ta firma w..ała się z kamerami i podsłuchem nie z zaproszenia, do domu zdradzającego współmałżonka, ale do jego kochanki - a to już chyba inna beczka.
Równie dobrze podsłuch i kamery mogła mieć obserwowana osoba na sobie albo z sobą, a druga osoba może się tłumaczyć że robiła to z względów bezpieczeństwa.