PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616571}

Zemsta

Revenge
2011 - 2015
7,7 21 tys. ocen
7,7 10 1 21095
6,0 2 krytyków
Zemsta
powrót do forum serialu Zemsta

3x13 Hatred

ocenił(a) serial na 6

Właśnie obejrzałam i szczerze mówiąc zawiodłam się trochę tym odcinkiem. Plus taki, że w końcu Emily pozbyła się Sary, bo nie mogłam już na nią patrzeć. Ciekawe czy na długo ? Od razu było do przewidzenia, że plan Aidana się nie powiedzie, a Niko nie wyjedzie. Ale cała reszta odcinka trochę nudna. Jack i Margo tacy przesłodzeni i za bardzo mi do siebie nie pasują. I o co chodzi z tymi urywkami kiedy Emily jest gdzieś, a pozniej znajduję się gdzie indziej ? I jaki cel ma przyjazd pierwszej żony Conrada do Hamptons ?

ocenił(a) serial na 9
Arlett_a

Emily nie spała z Conradem, prawda? 8>
To tylko taki dwuznaczny żart, a później okaże się, że Conradowi chodziło o jakąś akcję Emily? Np. wykurzenie Sary..

ocenił(a) serial na 10
idrilka_idri

Mam taką nadzieję:) Myślę że Emilly po prostu pojechała do Conrada do South Fork (tak jak jej wcześniej sugerował żeby przyjechała jak ją Daniel zdradzi) - może poczuła w nim jakiegoś sojusznika, a może mają jakiś układ?
Co do tego dziwnego przemieszczania się (bo nie uwierzę w jakieś teleportację itp :D) to wydaje mi się że Emily po prostu zwyczajnie coś robi a później traci pamięć krótkotrwałą pod wpływem a) stresu b) wysiłku fizycznego

A widzieliście promo? Co Emily tam mówi na końcu? Wydaje mi się że "I'm gonna kill...??"

ocenił(a) serial na 8
poodle4

Wg mnie to Emilly jeszcze nie doszła do siebie po postrzale i urazie głowy, więc pod wpływem silnych emocji traci pamięć krótkotrwałą. Może też być tak, że ma jakiś zespół stresu pourazowego, a jej mózg żeby sobie z tym poradzić wycina jej z pamięci te stresujące momenty.

ocenił(a) serial na 6
poodle4

"Im gonna kill them all" :)

ocenił(a) serial na 10
ciastko.

A no faktycznie, dzięki:) Swoją drogą ciekawie się zapowiada bo do tej pory Emily trzymała się ściśle swojego planu, taka była poukładana i dokładna a tu nagle musi działać pod wpływem chwili, kombinować coś na szybko i do tego jeszcze te utraty pamięci...

ocenił(a) serial na 6
idrilka_idri

Może to wynik jej zaników pamięci? Będzie 4 sezon i będzie jeszcze pokrętnie? Faktycznie odcinek nieco nudny :(

ocenił(a) serial na 8
Arlett_a

I pomyśleć że Emily i Daniel w prawdziwym życiu są narzeczeństwem.

ocenił(a) serial na 6
Lantis

ładnie im razem :P

Lantis

Małżeństwem. Podobno 14 się pobrali.

ocenił(a) serial na 8
dona.marie

Są narzeczeństwem, nie pobrali się jeszcze i jak nie znasz angielskiego dobrze to nie siej paniki. Opisywany ich ślub to ten z serialu. A ludzie ploty już kręcą że szok.

Lantis

Gdzie opisywany? Ja mam wiadomość z drugiej ręki. Mogę prosić o linka?

P.S.-I troszkę spokojniej, stres piękności szkodzi.

Lantis

Nie wiedziałam, że się zaręczyli. Myślałam, że są tylko parą :D

ocenił(a) serial na 9
Lantis

O tym nie wiedziałam, ale lubię jej fotki na Instagramie ;)
http://distilleryimage2.s3.amazonaws.com/fb02bd4c733211e284fa22000a1f9c87_7.jpg

Furiatka_

Hej :) Podałabyś link do jej instagramu ?

ocenił(a) serial na 9
patrysias

http://instagram.com/emilyvancamp_

Furiatka_

Dzięki :D

Arlett_a

helloł zapomnialam o co chodzilo kiedys z Sarą i Danielem, co jego rodzina jej zrobiła? jakis wypadek?bo nie pamietam z początku serialu

otanek

Tego nie było w serialu. Ems poznała Danny'ego kilka lat po tamtej historii. To takie cienie przeszłości.

ocenił(a) serial na 6
dona.marie

Nie kilka lat tylko rok z tego co kojarzę

ocenił(a) serial na 9
Arlett_a

W zasadzie to poznała go wcześniej, w tym barze, ale Daniel jest stamtąd nie pamięta, bo była taka szarą myszką w okularach, a oficjalnie to poznali się na statku i faktycznie rok przed tym wypadkiem jakoś:)
@otanek - Chodziło o to, że Daniel spowodował wypadek po pijanemu w którym Sara została sparaliżowana, a Greysonowie zamietli sprawę pod dywan za pomocą pieniędzy. Oczywiście opłacili całe jej leczenie, ale Danielowi uszło wszystko na sucho.

ocenił(a) serial na 9
aangelika21

Rok po wypadku, nie przed:)

aangelika21

o tomi chozilo. dzieki dziejki