Właśnie obejrzałam i szczerze mówiąc zawiodłam się trochę tym odcinkiem. Plus taki, że w końcu Emily pozbyła się Sary, bo nie mogłam już na nią patrzeć. Ciekawe czy na długo ? Od razu było do przewidzenia, że plan Aidana się nie powiedzie, a Niko nie wyjedzie. Ale cała reszta odcinka trochę nudna. Jack i Margo tacy przesłodzeni i za bardzo mi do siebie nie pasują. I o co chodzi z tymi urywkami kiedy Emily jest gdzieś, a pozniej znajduję się gdzie indziej ? I jaki cel ma przyjazd pierwszej żony Conrada do Hamptons ?
Emily nie spała z Conradem, prawda? 8>
To tylko taki dwuznaczny żart, a później okaże się, że Conradowi chodziło o jakąś akcję Emily? Np. wykurzenie Sary..
Mam taką nadzieję:) Myślę że Emilly po prostu pojechała do Conrada do South Fork (tak jak jej wcześniej sugerował żeby przyjechała jak ją Daniel zdradzi) - może poczuła w nim jakiegoś sojusznika, a może mają jakiś układ?
Co do tego dziwnego przemieszczania się (bo nie uwierzę w jakieś teleportację itp :D) to wydaje mi się że Emily po prostu zwyczajnie coś robi a później traci pamięć krótkotrwałą pod wpływem a) stresu b) wysiłku fizycznego
A widzieliście promo? Co Emily tam mówi na końcu? Wydaje mi się że "I'm gonna kill...??"
Wg mnie to Emilly jeszcze nie doszła do siebie po postrzale i urazie głowy, więc pod wpływem silnych emocji traci pamięć krótkotrwałą. Może też być tak, że ma jakiś zespół stresu pourazowego, a jej mózg żeby sobie z tym poradzić wycina jej z pamięci te stresujące momenty.
A no faktycznie, dzięki:) Swoją drogą ciekawie się zapowiada bo do tej pory Emily trzymała się ściśle swojego planu, taka była poukładana i dokładna a tu nagle musi działać pod wpływem chwili, kombinować coś na szybko i do tego jeszcze te utraty pamięci...
Może to wynik jej zaników pamięci? Będzie 4 sezon i będzie jeszcze pokrętnie? Faktycznie odcinek nieco nudny :(
Są narzeczeństwem, nie pobrali się jeszcze i jak nie znasz angielskiego dobrze to nie siej paniki. Opisywany ich ślub to ten z serialu. A ludzie ploty już kręcą że szok.
Gdzie opisywany? Ja mam wiadomość z drugiej ręki. Mogę prosić o linka?
P.S.-I troszkę spokojniej, stres piękności szkodzi.
O tym nie wiedziałam, ale lubię jej fotki na Instagramie ;)
http://distilleryimage2.s3.amazonaws.com/fb02bd4c733211e284fa22000a1f9c87_7.jpg
helloł zapomnialam o co chodzilo kiedys z Sarą i Danielem, co jego rodzina jej zrobiła? jakis wypadek?bo nie pamietam z początku serialu
Tego nie było w serialu. Ems poznała Danny'ego kilka lat po tamtej historii. To takie cienie przeszłości.
W zasadzie to poznała go wcześniej, w tym barze, ale Daniel jest stamtąd nie pamięta, bo była taka szarą myszką w okularach, a oficjalnie to poznali się na statku i faktycznie rok przed tym wypadkiem jakoś:)
@otanek - Chodziło o to, że Daniel spowodował wypadek po pijanemu w którym Sara została sparaliżowana, a Greysonowie zamietli sprawę pod dywan za pomocą pieniędzy. Oczywiście opłacili całe jej leczenie, ale Danielowi uszło wszystko na sucho.