Mysle,że stworzą front jedności przeciwko Sarze. Po obejrzeniu trailera trudno oprzec się takiemu wrażeniu. Mamy największy zwrot akcji w historii tego serialu.
Powiedziała do Daniela,że ma stwarzać pozory idealnego małżeństwa. Z przyczyn oczywistych Victoria nienawidzi Emily, ale jednocześnie pragnie za wszelką cenę uniknąc skandalu. Poza tym Emily została panią Grayson a Vicky powiedziała "To dla nas trudny okres, a my, Graysonowie w takich chwilach trzymamy się razem". GdyEmily postanowi zwalczyć Sarę, będzie mogła liczyć na teściową.
A no w sumie racja nawet tego tak nie analizowałam :) Faktycznie...powiedziała,że G trzymają się razem ...hmmmmm no ciekawe w takim razie czy faktycznie jakby co to V. będzie stała za Em. - jakoś nie chce mi się wierzyć w to
Daniel pokazał pazurki, tekst do Ems"wysterylizowanie ciebie to moj dar dla wszechswiata" - się zadzieje ;-)
Właśnie moi drodzy...Puszczam już kilka razy i nie mogę zrozumieć co mówi lektor.. Zaraz obok tego tekstu Daniela? Słyszę tylko "wife" za szybko to mówi, albo mam słabej jakości promo. Mógłby mi ktoś pomóc? :) Może być po angielsku, po prostu nie dosłyszę ;p.
E-Daniel?
D-Come in.
/Next Sunday
E-I don't let u destroy my marriage . You have to go, now.
/it's husband vers his wife
V-She is waging psychological war .... this family (brzmialo jak farrow, tyle ze to znaczy miot prosiat, wiec niep :)
/in a fight so insanely revenging
D-There is no place for u in my life .
/it will leave Emily
D- Sterilising you was my gift to the Universe.
/shell-shocked .
Kiedyś oglądałam jakiś wywiad z ekipą Revenge i była mowa , ze nie do końca wiadomo kto jest tutaj dobrą postacią, a kto zła. Daniel przez dwa sezony był ciapciarapcia, niezbyt rozgarnięty, manipulowano nim, ale nie miał złego serducha. I teraz scenarzysci najwyraźniej wymyślili, ze czas na Daniela by był zly i jak dla mnie to niewypał sezonu . Non stop sie marszczy, pluje , lekko podchmielony i nagle zupełnie zapomniał , ze przez dwa lata kochał kobietę, ktorej teraz mowi, ze cieszy sie , ze do niej strzelal .
Przewine polowe odcinka jezeli Daniel bedzie sie tak czesto pojawial na ekranie jak w zwiastunie.
Lubiłam postać Daniela w poprzednich sezonach, może rzeczywiscie często nim manipulowano, ale widać było że bardzo kochał Ems. A teraz? To się w głowie nie mieści. Postać Daniela to dla mnie kompletne rozczarowanie, a szkoda. I jeszcze ta Sara, której wszyscy nienawidzą. :D Za to czekam na metamorfozę Patrica gdy dowie się kilka faktów o swojej mamie. Myślę że to mogłoby być interesujące..
Normalne że kocha się osobę, która kłamie i walczy przeciwko naszej rodzinie. Której poświęca się całą miłość i życie, a ona po prostu chce dokonać zemsty i wykorzystać nas w swojej chorej grze Osobiście nie lubię Emily, bo jedzie po trupach. Za Danielem też nie przepadam.
Co do Sary to przecież ona była pierwszą miłością Daniela.
A Emily nigdy na nim nie zależało. Wiadomo że na koniec i tak w jakiś sposób zejdzie się z Jack'iem.
czy ja wiem czy Ems jedzie po trupach, ona nie jest aż taka zła, w sensie, że ona im tylko zabiera majątek i reputacje, ale nie zabija ;) co do Daniela oni byli w sobie zakochani w 1 sezonie, ale Daniel wybrał bycie Graysonem ponad wszystko, Sara może była jego miłością, ale nagle o niej sobie przypomniał? mógł ją odszukać wcześniej, powalczyć itd ja na miejscu Sary bym mu nigdy nie wybaczyła, ale Sara to taka naiwna dziewczyna jak nie wiem... Ems nigdy by nie zabiła faceta, żeby być z kimś innym a Daniel hm ma coś po rodzicach, on był kiedyś czysty i dobry, ale manipulowanie nim zmieniło go niestety..
Albo w końcu pokazał swoją prawdziwą twarz gdy tylko dostał odpowiedniego kopa hehe ;)
albo dokładnie tak :) już się nie mogę doczekać kolejnego odcinka, że będę oglądać w nocy :DDD
jestem po odcinku i hm mam ciężko mi się określić, szykowałam się na spore zamieszanie, przyzwyczaojona, że to co w jest w promo i sneak peekach ma potem w odcinku inne znaczenie, wszystko sie zmienia, tu się niestety nic nie zmieniło...
długa przerwa nas czeka i gdyby nie promo następnego odcinka to nie wiem czy bym siedziała na szpilkach ;) ale następny odcinek szykuje się niesamowity ;d
jedyne co mnie zastanawia to Condrad daje coś Ems, że traci pamięć i swiadomośc czy to efekt uboczny?
Daniel w tym odcinku był przerażający, psychopatyczny itd :D
Raczej nie daje, bo to jej się przytrafiło też podczas pływania i nagle bum i jest u Nolana. Ja obstawiam, że albo jest to jakaś trauma odnośnie tego, że nie może mieć dzieci (choć cały czas nie chce mi się wierzyć, przecież mogli sfałoszować wyniki) albo to Daniel, który najwyraźniej chce toczyć wojnę.
Sam odcinek przyzwoity, choć nie mogę się przekonać do zmiany Daniela. Tak długo stara się o Ems, tu pojawia się nagle jego była i wszystko mija? Okej skłamała o ciąży ale czy to powód do takiej nienawiści? Niektórzy strasznie go bronią, ale zapominają, że on nie wie o prawdziwej intrydze. No i głupiutka Sara, koleś niszczy jej życie, zapomina o niej i co kilka słodkich słówek i już dobrze, litości. Strasznie mi się nie podoba kierunek, w którym to idzie.
Zawsze lubiłam Aidena, moim zdaniem najbardziej pasuje do Ems, a tu kolejna postać, którą psują.
Największe zaskoczenie odcinka to Ems i Condrad. Fujjjj...
Co do promo, nie mogę się doczekać 1 żonki, oh może być ciekawie ^^
A co Ems i Conrad zrobili ?!? Mam nadzieję, że to nie jest to o czym myślę o.O
może po prostu zemdlała czy coś i Condrad jej pomógł wziął do siebie , i upozorował coś , żeby potem ją szantażować, żeby oczyściła Lydia z zarzutów? :D
Uff a już się bałam, bo właśnie oglądam odc i nie wiedziałam o co chodzi z Emily. Cały czas jest jakaś przestraszona i raz jest w jednym miejscu, a potem w drugim i nie wie o co chodzi. I myślałam, że ktoś już o tym napisał a tu czytam coś o Conradzie i Ems ;p
Kondzio powiedział jej coś w stylu, że była wspaniała ostatniej nocy, więc cóż ;D
WTF ! Nic mnie jeszcze tak nie zagięło w tym serialu, mam nadzieję że scenarzyści się tylko z nami bawią :P
Niko domyśli się,że to Aiden czy może oskarży Emily?
No właśnie trudno powiedzieć, ale sądząc po zwiastunie 14 odc to chyba oskarży o to Ems, bo widać między nimi walkę chyba, że biją się o Aidena xd Jeśli chodzi o Conrada i Ems to nwm co o tym myśleć. Ej mina wskazuję na to, że nic nie pamięta :o A może on ją zgwałcił? Bo zemdlała w swoim pokoju u Graysonów, a potem pojawiła się w sypialni Conrada, który ubierał marynarkę xd i jeszcze ten tekst xd
Wychodzi na to, ze normalnie funkcjonuje , a nic nie pamieta :P Pomyslalam z ta walka, ze poprosila Niko by ta pomogla jej wrocic do formy, dlatego walcza.
No sama nie wiem. Nie wyglądało to na jakiś trening,bo jak się bliżej przyjrzałam Nikko miała katane, a Ems walczyła na gołe pięści, ale być może masz rację. Niestety więcej szczegółów dowiemy się dopiero w marcu :(
poza tym Ems jest jeszcze słaba i gdyby Nikko naprawdę chciała jej pomóc to by nie ryzykowała jej zdrowiem. Podczas wysiłku fizycznego ona słabnie i ma luki w pamięci, np podczas pływania, a za drugim razem to jak Daniel złapał ją i przytrzymywał też musiała energię zużyć po chwile po tym złapała się za brzuch i po obudzeniu była w sypialni Conrada < fuu>
Tak, ale to jej nie zatrzymało by przywalić Ems z pięści w brzuch ;D Wydaję mi się, że one walczą na serio, tak jak ktoś już napisał, Niko będzie chciała zemścić się na Aidenie zabierając mu kochaną osobę - Ems, plus wyraźnie jest zazdrosna, że jej ojciec wolał obcą dziewczynę od własnej córki.
To do mnie?? :) Bo ja nic nie wspomniałam o udawanej walce, wręcz przeciwnie uważam, że Nikko próbuję ją zabić, bo jak napisałam wyżej córka Takedy w zwiastunie włada kataną, a Ems broni się gołymi rękami co jest niesprawiedliwe -,- Nawet sam jej ojciec dał dla Aidena broń by mieli równe szanse. Ale zauważ, że z początku Nikko naprawdę chciała jej pomóc ,ale gdy się dowiedziała o zaręczynach zmieniła się w zazdrosną psychopatkę.
A mi się wydaje, że próbują odtworzyć sytuacje, w której został zabity ojciec Niko, bo czyż nie walczą właśnie w tym pokoju, gdzie został on zabity??
Być może, ale skoro Niko znalazła katane to chyba domyśliła się, że to sprawa Aidena, więc to trochę bez sensu, bo ona wręcz nienawidzi Ems. Niestety nic nie jest pewne i dowiemy się dopiero w marcu co było powodem tej walki.
Aidan. Ja tak myślę. Prawdopodobnie po odkryciu prawdy nigdzie nie wyjedzie i dokona swojej zemsty na Aidanie i Ems.
Na pewno nic tam się nie działo- spójrzcie na jej piżamę, wg mnie mało seksowna :D, a wydaje mi się, że po upojnej nocy miałaby na sobie coś innego :P
Możesz mieć rację, ale ja gdy zobaczyłam Ems w pościeli od razu pomyślałam, że to góra męskiej pidżamy.
Wydaje mi się, że scenarzyści nie są na prochach i nie połączyli Ems i Condzia. Wydaje mi się, że to takie show, żeby przed przerwą podsycić apetyt na powrót w kolejnym odcinku.