PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616571}

Zemsta

Revenge
2011 - 2015
7,7 21 tys. ocen
7,7 10 1 21095
6,0 2 krytyków
Zemsta
powrót do forum serialu Zemsta
dona.marie

Aiden

dona.marie

Chyba jednak Jack, trzymałam za niego kciuki przez 1,5 sezonu, ale to co on wyprawia w końcówce to już ludzkie pojęcie przechodzi.

Lili89

Za to podoba mi się postać Aidena...początkowo go nie lubiłam, ale z czasem...przystojny, inteligentny, seksowny, niebezpieczny, skomplikowany, a przy tym wierny przyjaciel.

Lili89

Nie ściągną Jacka.Jest ważny bo główna bohaterka go kocha, Daniela też nie bo chodzi z Emily. Conrad musi zginąć bo za dużo szkód uczynił. Co do Aidena myślę, że skoro FBI go uwolniło to przeżyje ale jego postać zniknie

ocenił(a) serial na 4
dona.marie

Wszyscy. Strasznie słaby serial. Moim zdaniem. Wytrzymałem 13 odcinków, cały serial "szeptany", wszyscy chodzą ze zbolałymi minami, jakby kumulacja nieszczęść pojawiła się w ich okolicy. Cienkie dialogi.

ocenił(a) serial na 10
dona.marie

Aiden i Daniel jakoś te postacie nie przypadły mi do gustu ;O

Oliwia_Hart

Popieram "eliminację" Aidena

ocenił(a) serial na 10
dona.marie

Nikt dotąd aż tak bardzo mnie nie irytuje, ale jakby Jack odszedł to nie płakałabym za nim.

dona.marie

Ja jestem za Danielem. Kurczę wkurza mnie trochę swoją postawą.

apffel

To on w końcu nie ginie>?

czarna404

A cholera wie. Do końca drugiego sezonu nie. No ale trzeci przed nami

P.S.-Wiem, chodzi o przyjęcie zaręczynowe..

dona.marie

emm.. yhy... :-)

ocenił(a) serial na 9
dona.marie

Też jestem za Jackiem strasznie mnie irytuje ; o i do tego mało urodziwy.

Wiki69

zeby tylko tacy brzydcy po świecie chodzili to ja bym sobie życzyła ;) Ale w porównaniu z pozostałymi faktycznie, mało męski

Wiki69

Jacek Ciepłe Kluchy irytuje mnie przeokrutnie, ale brzydki nie jest. Jedynie źle wystylizowany.

dona.marie

Ja jestem za Charlotte aby ją zdjęli...

kaziulla17

Dołączam ;)

ocenił(a) serial na 8
dona.marie

zdecydowanie Jack. Jest strasznie irytujący. Aiden mam nadzieję, że zostanie i będzie walczył o względy Emily ;)

dona.marie

Jack, zdecydowanie.. Aiden też nie za bardzo, chociaż jego postać mogłaby się jeszcze rozwinąć..

ocenił(a) serial na 3
dona.marie

ten serial powinien zniknąć - na początku, zgodnie z tytułem, odcinek po odcinku była zemsta aż przekształciło się w absurdalny melodramat/telenowelę - dzięki - nie. na razie.

ocenił(a) serial na 6
DeRo_filmaniak

Zgadzam się z Tobą. Również się zawiodłam. Serial świetnie się zaczął - z początku rzeczywiście przedstawiał rujnowanie życia osobom, które kiedyś zrujnowały życie ojca głównej bohaterki, a tym samym również jej własne. Motyw z wykreślaniem kolejnych twarzy ze zdjęcia genialny. Niestety razem ze zdjęciem zniknął sens serialu i zrobiła się z niego zwykła opowiastka o życiu bogaczy.

Zuzhet88

Zgadzam się z wami, z revenge jest jak z większością seriali - twórcy ciągną je póki jest oglądalność i przestają dbać o to że ich dzieło powoli traci sens i nabiera absurdów. Ale może kolejny sezon jakoś miło nas zaskoczy ?

ocenił(a) serial na 6
Redcoat_A

Ja rozumiem, ale żeby już w drugim sezonie odejść od podstawowego założenia? :D Też jeszcze liczę, że serial wróci na właściwe tory w 3 sezonie, kilka pierwszych odcinków na pewno obejrzę. Ale jak Emily nie weźmie się znowu za tę zemstę, to także podziękuję. Na kolejną telenowelę o życiu bogaczy się nie zapisywałam ;)

Zuzhet88

To nie oglądać, a nie tu marudzić.

ocenił(a) serial na 6
of2288

No tak, bo o twoim ulubionym serialu złego słowa nie można powiedzieć... ;P A tak na poważnie, to trzeci sezon póki co nie zawodzi (przynajmniej mnie), bardzo więc możliwe, że będzie lepszy od drugiego ;)

ocenił(a) serial na 9
dona.marie

wyjazd z Aidenem denerwuje mnie jego akcent

Dworsky0

tez bym go usuneła. Taka powiększona wersja Kena.

dona.marie

A którego faceta byś nie usunęła? Bo jak czytam od jakiegoś czasu Twoje wypowiedzi, to chyba same baby by musiały zostać....

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem