PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616571}

Zemsta

Revenge
2011 - 2015
7,7 21 tys. ocen
7,7 10 1 21095
6,0 2 krytyków
Zemsta
powrót do forum serialu Zemsta

Czy Emily ma obrączkę? Przeszło mi przez myśl, że mogło do ślubu nie dojść. Statek jest pusty, chociaż to akurat może
być powodowane późną porą, ale nie musi. Em jest smutna - dlaczego, że nie doszło do ślubu jak planowała, czy że do
niego doszło? Oba powody są dobre do smutku. Kolejna sprawa, Em przeprasza tego kto strzelił. Kogo ona może
przepraszać i za co?
Przy okazji... postrzały w brzuch, więc możliwe, że nie śmiertelne (gdyby szybko otrzymała pomoc).

ocenił(a) serial na 9
of2288

Ty w ogóle oglądałaś to promo? To dotyczące sezonu 3 i kolejnego odcinka?

1) Widać dobrze, że Emily przeprasza kogoś, a strzały dochodzą z zupełnie innej strony. Sam moment upadku nie jest widoczny (czy ktoś ją wypchnął).
2) Co za różnica czy ma obrączkę czy nie? Chodzi o to aby zniszczyć Graysonów PODCZAS ślubu. Dziwię się, że ona w ogóle miała by planować samo zawarcie ślubu - bez intercyzy z takim majątkiem, kiedy Daniel jest bankrutem.
3) Przejrzyj promo całego sezonu - większość się już wydarzyła - padający Conrad, próbująca go zabić (w snach) córka, Vicky+Aiden itd - każda z tych sytuacji wyglądała inaczej na promo, a wyszło co innego. No i zastanawiające są te nawiązania do nurkowania w ost. odcinkach (Emilka malująca coś na mapie na plaży itd). Pamiętaj też, że z promo kolejnego odcinka można wnioskować, że pomysł z jachtem należy do niej, czyli sobie wszystko zaplanowała. Może nawet poprosi Nolana albo Aidena żeby do niej "strzelił".

Furiatka_

Ja mówię o samym pierwszym odcinku. Promo? Nawet nie patrze już na to, bo jest mylące. Ma przyciągać nie informować.
Nie wiem skąd Twój wniosek, że strzały padły z "zupełnie innej strony". Może mówisz o jakimś materiale innym niż pierwszy odcinek tego sezonu.
Czy wzięła ślub czy nie, interesuje mnie z czystej ciekawości. Czy doszło do niego czy nie mogłoby mi nakreślić jakiś pomysł co planuje.

ocenił(a) serial na 9
of2288

No to zauważ, że rana wylotowa jest jest z przodu, z tego co nam pokazali ja wnioskuję, że strzelał ktoś za nią, a nie ten kogo przepraszała.
Czy doszło dowiemy się potem, jeśli wierzyć lektorowi za 5 tygodni (nie wiem tylko czy liczyć od tego odcinka co teraz wyszedł, czy od kolejnego).