Hej :D
Mam pytanie do Was. Kto jest na zdjęciu z Emily ? Mnie się wydaje Charlotte albo Saro. Zdjęcie pochodzi prawdopodobnie z odcinka 13. Możemy zauważyć, że zdjęcie jest zrobione na posiadłości Graysonów.
https://twitter.com/Shanzington/status/407927724263489537/photo/1/large
Mnie się wydaje, że to Sara, ale co by robiła Sara w 13 odcinku i dlaczego Emily siedzi na basenie u Graysonów po wydarzeniach na ślubie
Po obejrzeniu 9 odcinka wydaje mi się, że jest to Charlotte. Ale też mnie zastanawia co robi Emily u Graysonów, czyżby coś jej nie wypaliło związku z jej planem.
Jak dla mnie to Sara a nie Charlote .....:) Ale ponieważ nie oglądałam jeszcze 9 odc to nie wiem co się działo :)
Nie oglądałam jeszcze 9 odc więc nie mam pojęcia co tam się działo, ale z profilu bardziej pasuje mi na Sare
Link Ci nie działa, ponieważ jest w nim przerwa w słowo 'photo'.
To musi być Sara, Charlotte ma ciemniejsze włosy.
Dziwne. Ciekawe co w takim razie stanie się na statku. Raczej nie wszystko pójdzie po myśli Emily.. Szczerze mówiąc mam nadzieję, że akcja ruszy do przodu zdecydowanie, bo ta niekończąca się vendetta na Graysonach robi się nudna.
Skoro Emily w 13 odc siedzi w posiadłości Greysonów to stawiam na to, że Emily i Daniel naprawdę są małżeństwem, a Victoria siedzi we więzieniu oskarżona o próbę zabójstwa Ems i tym samym Victoria jest znienawidzona przez syna i wszystkich. Taka moja luzna propozycja odnośnie tego
Nie wiem, mogę się mylić, ale to zdjęcie mogło być zrobione w przerwie pomiędzy ujęciami.
A jeśli jest to zdjęcie z jakiejś sceny, to na bank jest na nim Sara. To są rysy twarzy Anabellle.