PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=809822}

Zero Zero Zero

ZeroZeroZero
2019 - 2020
7,6 6,0 tys. ocen
7,6 10 1 6027
7,5 6 krytyków
Zero Zero Zero
powrót do forum serialu Zero Zero Zero

s01e04

ocenił(a) serial na 8

Bardzo dobry odcinek,ale zastanawia mnie jedno,mlodemu pomaga murzyn(krol portu)w przerzuceniu towaru z kontenera do ciezarowek.Czy cena za to byl plik banktotow+troche koki z calego towaru a jesli tak to dlaczego murzyn nie przejal wszystkiego?

ocenił(a) serial na 9
aronn

Może wiedzieli do kogo tak naprawdę należy towar i nie chcieli z nimi zadzierać?

ocenił(a) serial na 8
aronn

niestety, ale jest w tym serialu kilka bardzo naiwnych momentow, ktore nie mialy by miejsca w rzeczywistosci i to jest jeden z nich. normalnie senegalczyk powinien odpalic ich oby dwoje i przejac ladunek

ocenił(a) serial na 8
t2727

Tym bardziej,ze w tym interesie nie ma sentymentow.

ocenił(a) serial na 7
aronn

Mógł wziąć swoją dolę i mieć spokój, czysty zysk albo zwalić sobie na głowę ludzi, do których ten towar płynął. Raczej nie zostałby królem portu, gdyby kierował się tylko i wyłącznie brakiem sentymentów.

ocenił(a) serial na 8
Maaratka

No fakt.

ocenił(a) serial na 8
Maaratka

To prawda, i tak na tym finansowo skorzystał :-)

ocenił(a) serial na 9
t2727

Ten Senegalczyk sprawiał wrażenie gościa, który miał trochę oleju w głowie i rozsądek podpowiadał mu aby podejść do sprawy zachowawczo. Przynajmniej taka jest moja interpretacja. Serial był troszkę naiwny, ale miło się oglądało.

aronn

Z wywiadu z pewnym meksykańskim gangsterem dobrze zapamiętałem jak powiedział, że dożył starości tylko dlatego, że potrafił pohamować chciwość i ambicje.