Wszystkich miłośników Zero no Tsukaima ta wiadomość powinna niesamowicie ucieszyć.
Chyba nikt nie wierzył, że po pierwszej serii nie zobaczymy więcej Saito i innych bohaterów. To musiało się stać. A teraz tylko musimy wyczekiwać...
Oczywiście, że cieszy. To było bardziej niż pewne... w końcu 'Zero' to świetne anime :D. Czekam z niecierpliwością!
Bardziej mi się podobał opening z pierwszej serii. Do tego jakoś nie mogę się przyzwyczić. Ale i tak niesamowicie się cieszę, z tego, że już mam 2 odcinki :)
Hm, szczerze powiedziawszy to mi się podoba i opening i ending z II serii bo tak wg mnie mają coś w sobie to przyciąga uwagę widza. Teraz kiedy ma powstać III seria "Zero no Tsukaimy" zastanawiam się jak będą wyglądać opening i ending- hehe znowu będzie coś nowego. Btw mam nadzieje, że trzeci sezon będzie również tak samo pasjonujący jak dwa poprzednie;)
Mi najbardziej odpowiadał ending z II serii. Zabawny był :) A teraz tylko przyszło czekać na serie III. Mam nadzieje że będzie równie wybitne jak dwie pierwsze.
No, ba jak ktoś już będzie znał konkretną datę kiedy bedzie III sezon to dajcie znać;) he,he ja już obejrzałam z kilka razy obie serie;D
`Z nieoficjalnych informacji wynika (jest to bardzo prawdopodobne), że trzecia seria zacznie się ukazywać w lipcu 2008, a zakończy we wrześniu.
Akcja trzeciej serii toczyć się będzie po zakończeniu wojny. Podobnie jak w części pierwszej, większa część akcji rozgrywać się będzie w Akademii. Większą rolę odgrywać będą postacie drugoplanowe (szczególnie Tabitha). Pojawi się "Elfka", która wskrzesiła Saita, gdy ten zginął podczas bitwy w drugiej serii. Tiffania (bo tak nazywa się "Elfka") będzie miała spory wpływ na relacje między Louise i Saito. Większa uwaga zostanie zwrócona na relacje między dwójką głównych bohaterów. `
informacja ze strony http://www.zeronotsukaima.wbijam.pl/