PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=401256}
7,4 1,9 tys. ocen
7,4 10 1 1888
Zero no Tsukaima: Futatsuki no Kishi
powrót do forum serialu Zero no Tsukaima: Futatsuki no Kishi

Wszystkich miłośników Zero no Tsukaima ta wiadomość powinna niesamowicie ucieszyć.

Chyba nikt nie wierzył, że po pierwszej serii nie zobaczymy więcej Saito i innych bohaterów. To musiało się stać. A teraz tylko musimy wyczekiwać...

Koni_van_Case

Oczywiście, że cieszy. To było bardziej niż pewne... w końcu 'Zero' to świetne anime :D. Czekam z niecierpliwością!

ocenił(a) serial na 8
Koni_van_Case

Bardziej mi się podobał opening z pierwszej serii. Do tego jakoś nie mogę się przyzwyczić. Ale i tak niesamowicie się cieszę, z tego, że już mam 2 odcinki :)

ocenił(a) serial na 10
Ashura

Hm, szczerze powiedziawszy to mi się podoba i opening i ending z II serii bo tak wg mnie mają coś w sobie to przyciąga uwagę widza. Teraz kiedy ma powstać III seria "Zero no Tsukaimy" zastanawiam się jak będą wyglądać opening i ending- hehe znowu będzie coś nowego. Btw mam nadzieje, że trzeci sezon będzie również tak samo pasjonujący jak dwa poprzednie;)

ocenił(a) serial na 8
Koni_van_Case

Mi najbardziej odpowiadał ending z II serii. Zabawny był :) A teraz tylko przyszło czekać na serie III. Mam nadzieje że będzie równie wybitne jak dwie pierwsze.

ocenił(a) serial na 10
Koni_van_Case

No, ba jak ktoś już będzie znał konkretną datę kiedy bedzie III sezon to dajcie znać;) he,he ja już obejrzałam z kilka razy obie serie;D

Koni_van_Case

Nowa seria zacznie się w sierpniu 2008 roku i będzie trwać do września

Koni_van_Case

`Z nieoficjalnych informacji wynika (jest to bardzo prawdopodobne), że trzecia seria zacznie się ukazywać w lipcu 2008, a zakończy we wrześniu.
Akcja trzeciej serii toczyć się będzie po zakończeniu wojny. Podobnie jak w części pierwszej, większa część akcji rozgrywać się będzie w Akademii. Większą rolę odgrywać będą postacie drugoplanowe (szczególnie Tabitha). Pojawi się "Elfka", która wskrzesiła Saita, gdy ten zginął podczas bitwy w drugiej serii. Tiffania (bo tak nazywa się "Elfka") będzie miała spory wpływ na relacje między Louise i Saito. Większa uwaga zostanie zwrócona na relacje między dwójką głównych bohaterów. `

informacja ze strony http://www.zeronotsukaima.wbijam.pl/