Będzie 4 sezon Zero no Tsukaima ?!
Otóż podobno ma być 4 seria. Tylko kiedy? Słyszałem pogłoski z okolic kwietnia, że ma być w lipcu, ale lipiec sie kończy i ani widu ani słychu ... Wie ktoś może czy będzie 4. seria? a jak tak to kiedy? jeszcze w tym roku? Dziś skończyłem oglądać już 3. serie [1 i 2 oczywiście także obejrzałem] i bardzo bym chciał zobaczyć kolejną. Więc wie ktoś może co z 4 sezonem ?
Też bym chętnie obejrzała, ale skoro jeszcze nie ma T_T MUSI BYC! Pokochałam to Anime, i nie dla tego że były te sceny lekko zboczone, poprostu polubiłam bohaterów :D
bedzie po shakugan no shanie 3, ktorej pierwszy epizod wlasnie obejrzalam i niesamowicie mnie zaskoczyl :D a wiec to wypada tak za pol roku moze ciut wiecej w kazdym razie juz w 2012 :) a po ZnT 4 J.C. Staff daje Hayate no Gotoku 3 ! wiec zapowiada sie ciekawie:) swoja droga zarowno shane jak i ZnT wlasnie koncza(po dluzszej przerwie niz bywalo to miedzy poprzednimi seriami) wiec zastanawiam sie co zrobia z HnG, bo manga jest stanowczo zbyt rozbudowana by zamkneli to w tej serii ;;))
a na Zero no Tsukaima Final Serie cierpliwie czekac trzeba jak rzeklby mistrz yoda !