Zakończenie drugiego sezonu i zapewne ostatniego, bardzo rozczarowujący. Jako widz czekałam na to jak ostatecznie potoczą się losy bohaterów w teraźniejszości i niestety się nie doczekałam. Czuje niedosyt.
Wyglądało to trochę jak wstęp do kolejnego sezonu (być może takiego, w którym do podróżujących dołączy Fabricio). Oby nie, bo już dwa ostatnie odcinki były wyraźnie słabsze.
Nie widzieliśmy, żeby go usunęła, najechała tylko kursorem na ikonę usunięcia.
Mylisz się, to był wstęp do 3 sezonu.Nie mogli zrobić zakończenia skoro to nie jest koniec serialu. 3 sezon jest już oficjalnie zapowiedziany.
Ja tak samo czuje niedosyt... Z kim się w końcu spotykała? Z Joelem czy z Fabricio? Co z pozostałymi osobami z paczki? Na 3 sezon raczej się nie zapowiada skoro usunęła bloga.
A czy faktycznie widzieliście by wcisnęła „usuń” ;) może w tamtym momencie ponownie się przeniosła? :p
Cóż, wyszedł kolejny (ostatni) sezon, ja jestem rozczarowana, liczyłam że ostatecznie Anita będzie z kimś innym.
Ja to samo :( od początku wszystko tak się układało jakby miała zostać z tym drugim a tu takie zaskoczenie, szkoda :(