czy jakiś dobry człowiek mógłby mi streścić fabułę odcinków od 10 do ostatniego? bo nie wiem czy warto sie przez to przemęczać. serial nie jest tak fascynujący i wciągający ja np. Gra o Tron, że każda niewiadoma zachwyca i widz prosi o więcej. Chce tylko wiedzieć czy sezon 2 (jeśli będzie) jest wart wysiłku. Skoro już zaczęłam xD
no to leca do afryki, ale bez chloe, która przez wypadek została na lotnisku, szukaja i znajdują młode lamparciątko. Jackson zostaje ranny i trafiają do szpitala. Doktorkowi udaje się tam opracować lekarstwo, które testują na psie i okazuje się skuteczne. Chloe w międzyczasie trafia w rece Delevanne`a, który przekonuje ją by wystąpiła na kongresie dotyczącym problemu ataków zwierząt i opowiedziala co wie o całej sprawie.Dalej Jamie wkońcu kontaktuje sie z nią i dzięi temu ta załatwia im transport do USA, jednak gdy leca ptaki atakują samolot i dochodzi do katastrofy. Jamie trafia z lampartem na jakąś wyspę, jakis rybak ją wyłowił. Cała reszta zostaje uratowana przez ratowników i próbują jakoś żyć. Kończy się tak że Jamie dzwoni do doktorka z informacją, że ma zwierzaka i wszyscy postanawiają do niej jechać, i w momencie gdy jadą na prom czy samolot drogę zagradza im stado zwierząt.