PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=727710}

Zoo

2015 - 2017
6,4 3,8 tys. ocen
6,4 10 1 3782
Zoo
powrót do forum serialu Zoo

czy jakiś dobry człowiek mógłby mi streścić fabułę odcinków od 10 do ostatniego? bo nie wiem czy warto sie przez to przemęczać. serial nie jest tak fascynujący i wciągający ja np. Gra o Tron, że każda niewiadoma zachwyca i widz prosi o więcej. Chce tylko wiedzieć czy sezon 2 (jeśli będzie) jest wart wysiłku. Skoro już zaczęłam xD

ocenił(a) serial na 8
Tyona

no to leca do afryki, ale bez chloe, która przez wypadek została na lotnisku, szukaja i znajdują młode lamparciątko. Jackson zostaje ranny i trafiają do szpitala. Doktorkowi udaje się tam opracować lekarstwo, które testują na psie i okazuje się skuteczne. Chloe w międzyczasie trafia w rece Delevanne`a, który przekonuje ją by wystąpiła na kongresie dotyczącym problemu ataków zwierząt i opowiedziala co wie o całej sprawie.Dalej Jamie wkońcu kontaktuje sie z nią i dzięi temu ta załatwia im transport do USA, jednak gdy leca ptaki atakują samolot i dochodzi do katastrofy. Jamie trafia z lampartem na jakąś wyspę, jakis rybak ją wyłowił. Cała reszta zostaje uratowana przez ratowników i próbują jakoś żyć. Kończy się tak że Jamie dzwoni do doktorka z informacją, że ma zwierzaka i wszyscy postanawiają do niej jechać, i w momencie gdy jadą na prom czy samolot drogę zagradza im stado zwierząt.

ocenił(a) serial na 3
raptor22

dzięki :) może się zdecyduję na 2 sezon :D