PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=110859}

Zorro

1957 - 1959
7,6 13 tys. ocen
7,6 10 1 12579
8,2 8 krytyków
Zorro
powrót do forum serialu Zorro

Stare dobre czasy...

ocenił(a) serial na 10

Gdy byłem mały, oglądałem to z moim tatą w telewizji zresztą mój ojciec też to oglądał to za dziecięcych lat. Innymi słowy miłość do tego filmu przechodzi z pokolenia na pokolenie.

ocenił(a) serial na 8
H2SO4

u mnie to samo ;) pamiętam , że biegałam po domu z pisakiem i malowałam wszędzie "Z" ;p

ocenił(a) serial na 10
Pani_Hate

A ja nie pamiętam kiedy pierwszy raz obejrzałam Zorra..
Od najmloszych lat tata dawał mi do ogladania tego typu filmy^^
Dla mnie ten serial poprostu był, jest i będzie na zawsze jedynym i oryginalnym :)
Nie kupuję tych nowych 'podróbek' (że tak się wyrażę) z Banderasem i Hopkinsem, choć przyznam, że grają dobrze. Jednak nikt ani nic nie zastapi tego serialu :]
Hmm.. Wieczory nabijania się z pana sierżanta i kapitana... xD
Niezapomniane :))

ocenił(a) serial na 10
demeter09

racja zorro z 1957 jest najlepszy ale mam pytanie znasz wszystkie odcinki zorro z 1 sezonu i 2 odp wazne prosze senior

ocenił(a) serial na 10
H2SO4

Ach te sobotnie poranki z tvp2 :D Mogliby znowu zacząć puszczać ten serial w tv :)

ocenił(a) serial na 9
Agness_92

Siostra zaczęła oglądać w czasie gdy studiowała. Ahh...świetny serial. Nadal nie wierzę, że ma aż 60lat.

ocenił(a) serial na 10
H2SO4

Guy Williams - najlepszy Zorro wszechczasów. Nikt go nie zastąpi..... Kojarzy mi się z dzieciństwem, kiedy zachodziło słońce i pokój był zalany pomarańczowym blaskiem. Na podwórku było ciepło (to było lato), a ja siedziałam w fotelu i tylko czekałam kiedy zacznie się ulubiony serial. Ach... ta nie zapomniana melodia... ten jego śmiech....... aż ciepło się robi w sercu..... Piękne

ocenił(a) serial na 9
H2SO4

Mam dokładnie tak samo. W sobotę, jesli dobrze pamiętam zawsze rano oglądałem ten serial z rodziną. Dobre wspomnienia : )

H2SO4

Wczoraj ni stąd ni zowąd sobie przypomniałem o tym serialu. Również go oglądałem i bardzo miło wspominam :)

H2SO4

o ja, ale się uśmiechnąłem jak zobaczyłem ten wpis. Mam tak samo!