PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=132125}

Zorro

1990 - 1993
6,8 1,4 tys. ocen
6,8 10 1 1436
Zorro
powrót do forum serialu Zorro

Alcad

ocenił(a) serial na 7

Witam,dziś oglądam odc.,a tu czołówka z nowym Alcadem(choć się nie
pojawił).Wczorajszego odc. nie oglądałem(a mogłem se nagrać...).A przed wczoraj był
jeszcze stary Alcad.Więc co się działo we wczorajszym odc.,że dziś już jest czołówka z
nowym Alcadem?

mandaryn111

Na angielskiej wikipedi jest podane że dzisiejszy odcinek został nakręcony podczas prac nad drugim sezonem, a wyemitowany jako 21 odcinek 3 sezonu.Zauważyłem również że kolejność emisji odcinków jest inna niż ta podana.

ocenił(a) serial na 9
krzysztof84

Niestety - nasza telewizja puszcza te odcinki jak chce. Wkurza mnie to, choć TV Puls i tak w miarę trzyma kolejność. Polsat w 1998 roku to dopiero zrobił totalną mieszaninę!

ocenił(a) serial na 7
amiga_fw

Dziś znowu był jakiś taki dziwny odcinek z Alcadem tym innym,ale znowu go nie było ehh...Czy doczekam się co się stanie ze starym alcadem...?

ocenił(a) serial na 9
mandaryn111

Doczekasz się - na końcu drugiego sezonu, o ile w ogóle TV Puls puści odcinek "The Devil's Fortress", ale bądźmy dobrej myśli;-) A ten wczorajszy to był 11 odcinek 3 sezonu;-) Po kompletnym pierwszym sezonie miałam nadzieję, że Puls może jednak nie pójdzie w ślady Polsatu, ale niestety - miesza coraz bardziej...