PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10030644}
6,4 138  ocen
6,4 10 1 138

Życie na kredycie
powrót do forum programu Życie na kredycie

po pilocie; wietrzę podstęp i jakąś częściową przynajmniej ustawkę, bo to trochę podejrzane, że dwie z trzech rodzin tutaj zaprezentowanych mają w salonie identyczną kanapę z cekinami..

ocenił(a) program na 10
Westernik

Na pierwszy rzut oka widać że mocno tutaj wchodzi reżyseria (jest ujęta na napisach końcowych więc bankowo dużo miesza) wiele osób które biorą udział w programie , prywatnie zupełnie inaczej się wypowiada czy też ma inny światopogląd, jestem fanką programu i znam osobiście 6 uczestników więc znam ich prywatnie i wiem że są to zupełnie inne osoby - ten program to jedna wielka ściema, kontrowersja by były wyświetlenia, szkoda tylko ludzi którzy biorą w tym udział bo pewnie nie raz się to im odbiło czkawką. Jest wiele scen które są absurdalne i wątpię by były prawdziwe.

EwelinaNosowska

szoking i niedowierzanizm. szczęśliwie poprzestałem wyłącznie na pilocie, ale nawet te krótkie wstawki, które oglądałem potem z komentarzami w goggleboksie niezbyt przychylnie nakazywały sądzić o reszcie. zresztą podobną rzecz można wyczuć w programie Razem odNowa, takoż na plejerze, także niefajnie, nieładnie, nieprzyzwoicie.

ocenił(a) program na 7
EwelinaNosowska

no cos ty. ale chyba cos z tego jest prawda i realnymi wydarzeniami?

ocenił(a) program na 7
EwelinaNosowska

no cos ty. ale chyba cos z tego jest prawda i realnymi wydarzeniami?

Westernik

Przecież to wszystko zmyślone. Już samo podanie dochodów i wydatków się nie zgadza. Aktorzy i wyreżyserowane sceny. Sci fi udające real.

busia24

a w opisach film funkcjonuje jako telenowela dokumentalna czy jako fabularyzowana telenowela dokumentalna?