PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10055343}
7,1 1,3 tys. ocen
7,1 10 1 1347
Nowe rozdanie: Rhythm + Flow Polska
powrót do forum programu Nowe rozdanie: Rhythm + Flow Polska

Moim zdaniem walka dziewczyn oceniona niesprawiedliwie. Moim zdaniem zdecydowanie powinna wygrać Kara. Dowiozła emocje i pancze. U tej kolorowej było widać, ze tekst nie był pisany przez nią i uderzanie w najczulsze punkty i jazda po rodzinie i ojcu alkoholiku to pokazanie słabości a nie siły. Dziecko alkoholika zawsze obwinia się o nałóg rodzica, to było za bardzo krzywdzące. 

ocenił(a) program na 6
Matysiak1000

Zdecydowanie! To chyba jakaś ustawka, bo logiki w tym żadnej. Zapomniała tekstu jednej ze zwroteki I cos seplenila - Innych za to od razu banowali. Na wysokich tonach fałszuje I Nie trzyma dźwięków totalnie I wszyscy udają że tego nie słyszą.... Aż odechciewa się oglądać.

ocenił(a) program na 6
gar_nys7

Z kolei ta cała Kara to grała taką twardzielkę, a jak jej pocisnęła o ojcu to się rozpłakała. Ogólnie jeśli to według jury była najlepsza bitwa ostatnich 5 lat to nie chciałbym widzieć tych najsłabszych. W moim odczuciu akurat wybrali lepszą, bo raz że nikt się nie spodziewał po tej modeleczce, że tak pociśnie to wykonała swoje zadanie doskonale bo ta druga miała łzy w oczach i straciła nad sobą panowanie i przez to zapomniała tekstu. Oczywiście nie było to perfekcyjne ale u mnie też by przeszła. Wiaodmo, że każdy odbiera to mocno subiektywnie.

ocenił(a) program na 6
Dzarekk

Ale nikt serio nie słyszy jak ona fałszuje? :) nie miałabym z tym problemu, ale to program strikte muzyczny, gdzie ludzie są oceniani na podstawie swoich umiejętności - a przynajmniej tak powinno być. Inni mają wytykane male potknięcia aaa Ta dziewczyna gubi tonacje w kazdej próbie śpiewu. Dykcyjnie tragedia, często przekręca słowa typu cześć na cieść I jest w ścisłej czolowce...
Ogólnie grubymi nićmi szyty jest ten program :)

ocenił(a) program na 6
gar_nys7

daleki byłbym żeby ją wychwalać po prostu w mojej subiektywnej ocenie wygrała rywalizacje z Karą. Co do reszty to pełna zgoda. Ona nie pasuje zupełnie do tego programu, a może być w finale.

Matysiak1000

patrzac po odpowiedziach reszty widac ze nie za bardzo rozumieja na czym polega bitwa freestyle

Visnia85

Ja22y nie napisała sama tekstu, to było słychać. To były pancze napisane przez fristajlowca. Kara miała zakaz jechania po jej kolorze skory, jechanie po rodzicu alkoholiku i obwinianie za to dziecka jest gorsze niż rasizm.

Matysiak1000

Skoro piszesz, ze były to pancze napisane przez fristalowca, to tylko potwierdza jak dobre pociski miała. Ja22y 100% zasłużona wygrana, chociaż w kolejnym etapie powinna moim zdaniem odpaść.

ocenił(a) program na 2
Visnia85

Niebywałe uznać, że to był dobry pocisk, żeby pocisnąć po rodzinie. Wow... To nie ma żadnego związku ze skillem.

ocenił(a) program na 5
Matysiak1000

Przecież Kara nawet zapomniawszy tekstu i lecąc na freestaylu miała lepsze punche i dykcję niż Ja22y. Ja22y fałszuje, skrzeczy, mówi niewyraźnie słowa i tak naprawdę jej tekst był słaby, wygrała tylko dlatego, że powiedziała jedno zdanie o ojcu alkoholiku... Już pomijając fakt, że Ja22y jest prawniczką i modelką, więc kasy raczej w życiu będzie mieć dużo i ta wygrana nie jest jej tak potrzebna jak Karze.

ocenił(a) program na 5
Suzen

Odpadł też zresztą Dżanglu, którego też lubiłam i już trochę mi się odechciało dalej to oglądać.

ocenił(a) program na 7
Suzen

Też mi szkoda Dżanglu, był zbyt dobry żeby tak odpaść

ocenił(a) program na 6
Suzen

Pełna zgoda :) i też odechciało mi się oglądać...

Suzen

Aha, wiec Kara powinna wygrać, bo jest biedniejsza? Prawda jest taka, że Ja22y jest słabą raperką, ale w tej konkurencji była najmocniejsza. Śmieszy mnie tak ból tyłka fanek Kary, skoro każdy dobrze wie ze Kara wypadła mega słabo i zasłużenie odpadła :)

ocenił(a) program na 5
Sessvisto

To nie jest główny powód, to dodałam tak na marginesie. Moim zdaniem lepsza była Kara, nawet jak się wyjebała i tyle. + nie jestem fanką Kary, ale jej kawałek na przesłuchaniu puszczałam w zapętleniu chyba z 5 razy. Ja22y jak dla mnie od początku do końca miała tylko ładną buźkę, a poza tym była nijaka.

ocenił(a) program na 5
Suzen

Po kilku dniach dooglądałam program z czego się cieszę bo finałowy występ Zippiego i Po prostu Kajtka były zajebiste i trochę mi odczarowały złe zdanie o programie. A już na pewno uważam, że był lepszy niż Rap Generacja

Suzen

A mnie z kolei freestyle Kary zmroził w tej konkurencji. Zadaniem nie był free style tylko rap battle, to że zaczęła lecieć na wolno i siadła jej psycha działa tylko na jej niekorzyść, więc moim zdaniem podwójna przegrana ze strony Kary.