PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606063}
7,7 8,4 tys. ocen
7,7 10 1 8412
Alan Wake
powrót do forum gry Alan Wake

Od wielu lat (a w troszkę już gier grałem) nie doświadczyłem tak genialnego momentu, jak
cała walka na scenie. Nie wiem, może akurat taki miałem dzień ale ten moment rozłożył
mnie na łopatki i dosłownie wgniótł mnie w krzesło.

ocenił(a) grę na 10
robhans

Yesss Przyjemność niesłychana. A sam sens piosenek osadzonych w fabułe mnie zdruzgotał. CHILDREN OF THE ELDER GOOOOOOOOOOD!!

ocenił(a) grę na 8
rat_3

Ja ściągnąłem cały soundtrack polecam bo naprawdę zacny ;) Old Gods of Asgard rlz

ocenił(a) grę na 9
KinoManiak_95

Przez 2 tygodnie po przejściu gry non stop u mnie w głośnikach ten Soundtrack leciał, tak aby jak najdłużej przedłużyć ten cudowny klimat :) Piosenki świetnie, po przejściu odcinka czekałem, aż cała piosenka przeleci, nieźle to nakręcało.

robhans

dla mnie BOMBA nie pamiętam kiedy i jak gra-scena tak mnie poruszyła!! cala gra to mistrzostwo świata gotowy scenariusz na film i to dobry film zrozumiały nawet dla nie-graczy czego o silent hill czy resident evil powiedzieć nie można, mam nadzieję że b ędzie 2 część

robhans

Oj piękna scena, jedna z lepszych jakie ostatnio doświadczyłem w wirtualnym świecie :D

ocenił(a) grę na 9
robhans

Hmm z racji tego że grałem niedawno : ) ten moment mi się strasznie skojarzył z Left 4 Dead 2 :D była kampania kończąca się na scenie ...

Generalnie jak dla mnie takich pomysłów może być więcej bo faktycznie taki moment w którym wchodzisz zastanawiając się co tu jest grane i nagle muzyka + horda przeciwników :D no ja byłem mile zaskoczony ^^ i myślę iż każdy fan rock'a też...

Co do samej gry to uczucie panicznej ucieczki w stronę światła, gdy się ledwo dyszy i wręcz czuć odgłosy napastników na plecach wszystko wokół się wali rusza by nas zabić, a my modlimy się o te jeszcze kilka spokojnych kroków jest nie do opisania :D film takich emocji nie daje naprawdę... I ta ulga w stałym spokojnym świetle zbierając siły na kolejny bieg przez ciemność.
Nie wiem jak wy ale ja niekiedy wolałem zamiast bawić się w strzelaninę rzucić flarę i dodać nutkę dramatyzmu bezbronności ^^ iii RUUNNN
+ fajni bohaterowie
+ muzyka
+ oprawa
+ rozgrywka
+ styl prowadzenia fabuły niczym w kryminalnych przygodówkach
No ja się nie nudziłem

ocenił(a) grę na 9
SaoSin

Na minusa daję jedynie brak możliwości zmiany kamery

ocenił(a) grę na 9
SaoSin

Tabulatorem można zmienić - albo mamy Alana po lewej albo po prawej ;D
Tak, wiem że nie o to chodzi ;P

ocenił(a) grę na 9
robhans

Najlepszy moment w kampanii. Szkoda, ze mimika jest taka,,, jak w grach Bethesdy, ale cóż. I ta świetna cena. Sam mam Edycję Specjalną, bo warto było.

robhans

Dokładnie ;) Najpiękniejszy moment w grze ;) Gdyby nie muzyka,myślę,że ta chwila nie byłaby tak zapamiętana ;P Nie ma to jak powalczyć z olbrzymią grupą napastników na scenie przy muzyce rockowej ;D pozdroo

ocenił(a) grę na 9
wiltord

Nie ma to jak nabić tam achievementa starając się przeżyć ;P

Na serio - najlepszy moment w grze. Ciekawe czy w American Nightmare też są takie sceny.

ocenił(a) grę na 9
waldeck

Raczej nie, AN to zwykła jatka, taka kompletnie niezobowiązująca zabawa, w której aspekt fabularny jest sprowadzony do absolutnego minimum

ocenił(a) grę na 9
robhans

Ehhh.
Czyli to co słyszałem to jednak prawda. A długie chociaż to AN jest?

robhans

Nie sugeruje się póki co opiniami ;) Uważam,że warto samemu zobaczyć i ocenić,bo każdy lubi co innego ;)

ocenił(a) grę na 8
robhans

Ja miałem tak samo, jeden z lepszych fragmentów jakie przeżyłem w grze wideo.

użytkownik usunięty
napruto

Najlepsze momenty w grze video to ja przeżyłem w Gothic 2
Ale Alen Wake też spoko ;D