PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=612158}
8,2 3,9 tys. ocen
8,2 10 1 3870
Alice: Madness Returns
powrót do forum gry Alice: Madness Returns

Alicja Liddel

ocenił(a) grę na 9

Śliczna jest, nie uważacie?

ocenił(a) grę na 10
waldeck

Jest niesamowita! Świetnie zrobili z niej "komputerową kobietę".

ocenił(a) grę na 8
waldeck

Zupełnie inaczej się gra, gdy kierujemy sympatyczną, uroczą bohaterką. Fajnie im ta postać wyszła, aż chce się ją ratować z obłędu ;)

ocenił(a) grę na 9
waldeck

Owszem ^_^ Najbardziej podobają mi się jej oczy - mam słabość do zielonych ;]

ocenił(a) grę na 9
Raksha

A wolicie Alicję z Krainy Dziwów ( czy tam czarów) czy z Londynu. Mnie o wiele bardziej podoba się jej wersja z Wonderland.

ocenił(a) grę na 9
waldeck

Wonderland. Ma lepsze włosy i buty x3

ocenił(a) grę na 9
Raksha

ooo, te jej włosy to bym wkleił w swój łeb.

Ma je piękne! Czemu taka laska nie mieszka w moim mieście??? :<

ocenił(a) grę na 9
waldeck

Heh, i tu się zgodzę, chętnie bym taką poznała i w ogóle... ;] Najlepiej jakby jeszcze miała takiego kota jak ten z Wonderland XD

ocenił(a) grę na 9
Raksha

Gdyby istniała naprawdę, to zostałabym jej najlepszą "psiapsiółą" x3
Może wciągnęłaby mnie do swojego Wonderlandu... ^_^

użytkownik usunięty
shika9

Jeśli byłaby taką dobrą psiapsiółką, to by zrobiła wszystko, żeby Cię z niego wyciągnąć... ^_^

ocenił(a) grę na 9

Ej, ale tam jest fajnie przecież xD Fajne koty są, o. No i to szaleństwo, a szaleństwo jest fajne. Madness isn't a state of mind, madness is a place. Let's go there, shall we? :3

użytkownik usunięty
Raksha

Moja rodzina bardzo lubi koty, ale mam wątpliwości czy przygarnęłaby takiego "chudzielca", nie idzie się do niego przytulić a i kuwetę chyba musiałby dużą mieć ;-) Chętnie bym zagrał w nową Alicję, ale póki co brak czasu i nie wiem czy mój blaszak by ją udźwignął. Dlatego póki co muszę się zadowolić szaleństwem na naszym świecie, bądź co bądź pierwowzorze tego stworzonego przez Pannę Liddel.

ocenił(a) grę na 9

Ale ten kotek jest taki inteligentny, że na pewno umiałby skorzystać z sedesu ;D

ocenił(a) grę na 9
waldeck

Piękna...

użytkownik usunięty
arazaziel_666

Jest śliczna, ma piękne oczy. Były momenty, kiedy zatrzymywałam się i wpatrywałam w falujące włosy na wietrze, świetnie je zrobili. I te jej sukienki, mraah chciałoby się mieć takie na własność...

No Jej włosy pięknie falują :)
Nigdy w żadnej grze nie widziałem takiej ładnej animacji włosów.
Piękna Alicja,dzięki Niej gra jest przyjemna.

ocenił(a) grę na 10
Damx123

Jest piękna ale jest także jedną z najbardziej charakterystycznych postaci świata gier którą przyszło mi sterować. Wielka w tym zasługa jej urody ale też klimatu gry.