Zupełnie inaczej się gra, gdy kierujemy sympatyczną, uroczą bohaterką. Fajnie im ta postać wyszła, aż chce się ją ratować z obłędu ;)
A wolicie Alicję z Krainy Dziwów ( czy tam czarów) czy z Londynu. Mnie o wiele bardziej podoba się jej wersja z Wonderland.
ooo, te jej włosy to bym wkleił w swój łeb.
Ma je piękne! Czemu taka laska nie mieszka w moim mieście??? :<
Heh, i tu się zgodzę, chętnie bym taką poznała i w ogóle... ;] Najlepiej jakby jeszcze miała takiego kota jak ten z Wonderland XD
Gdyby istniała naprawdę, to zostałabym jej najlepszą "psiapsiółą" x3
Może wciągnęłaby mnie do swojego Wonderlandu... ^_^
Jeśli byłaby taką dobrą psiapsiółką, to by zrobiła wszystko, żeby Cię z niego wyciągnąć... ^_^
Ej, ale tam jest fajnie przecież xD Fajne koty są, o. No i to szaleństwo, a szaleństwo jest fajne. Madness isn't a state of mind, madness is a place. Let's go there, shall we? :3
Moja rodzina bardzo lubi koty, ale mam wątpliwości czy przygarnęłaby takiego "chudzielca", nie idzie się do niego przytulić a i kuwetę chyba musiałby dużą mieć ;-) Chętnie bym zagrał w nową Alicję, ale póki co brak czasu i nie wiem czy mój blaszak by ją udźwignął. Dlatego póki co muszę się zadowolić szaleństwem na naszym świecie, bądź co bądź pierwowzorze tego stworzonego przez Pannę Liddel.
Jest śliczna, ma piękne oczy. Były momenty, kiedy zatrzymywałam się i wpatrywałam w falujące włosy na wietrze, świetnie je zrobili. I te jej sukienki, mraah chciałoby się mieć takie na własność...
No Jej włosy pięknie falują :)
Nigdy w żadnej grze nie widziałem takiej ładnej animacji włosów.
Piękna Alicja,dzięki Niej gra jest przyjemna.