Kurcze ludzie jeżeli to prawda że ma wyjść Amnesia 2,to ja normalnie czekam z
niecierpliwością!Jedynka była fenomenalna,z chęcią przejdę drugą część!
Wejdź na i sobie zobacz http://nextfrictionalgame.com/ , to już potwierdzona informacja. Gra nazywać ma się Amnesia a mashine for pigs, mam nadzieję że jakiś admin zmieni nazwę z amnesia 2 na a mashine for pigs.
Już ci tłumaczę, na tej stronie nextfirictionalgame jest napisany opis gry, o czym będzie itd. przetłumaczę to:
"Jest rok 1899. Bogaty przemysłowiec Oswald Mandus wraca do domu z ekspedycji w Meksyku która kończy się dla niego tragedią. Oswald zapada w śpiączkę wywołaną gorączką która go wyniszcza, w trakcie trwania śpiączki Oswald nawiedzany jest w snach przez złowrogą i mroczną maszynę, kiedy się budzi w swoim łóżku okazuje się że stracił pamięć, kiedy staje na nogi słyszy ryk maszyny o której śnił, okazuje się że ów maszyna pojawia się na jawie..." Więc oto chodzi w nazwie z tą maszyną. Gra nie będzie sequel amnesi mroczny obłęd, znaczy będzie się działa kilka naście lat po wydarzeniach z pierwszej części, ale będzie opowiadać o czymś innym.
W rafinerii. Ja się nie zlęknołem on poprostu sobie przejdzie a ty musisz się schować. ;) Pozdro .