/watch?v=yUFsmtGWcfY
Jak dotąd wszystkie wypuszczane filmiki w moich oczach nadają drugiej części amnesia tytuł
godnego następcy dark descent. Jednakże okażę się to niebawem, gdy 10 września usiądę do tej
gry.
Też oglądałam ten filmik parę dni temu i jestem ciekawa czy dwójka dorówna jedynce. Mam wielką nadzieję, że tak ;) Teraz jeszcze muszę sobie upatrzyć gdzie dokonam zakupu gry i pozostaje tylko czekać do 10 wrzenia :D
Polecam rowniez wpisac w google ,,Uwaga, fani horrorów - długie gameplaye z Outlast i Amnesia: A Machine for Pigs,, i wejsc (najprawdopodobniej) w pierwszy artykul od góry na portal gram#pl
Jest tam ukazany już czysty gameplay i co ciekawe... Rowniez outlast zrobil na mnie duze wrazenie, o ktorym pisza w owym news-ie.
Wydaje mi się, że oglądałam podobny gameplay na gamespocie parę dni temu tyle, że trwał chyba 40 minut albo coś koło tego. Z tego co było widać zapowiada się niezła gra, chociaż szkoda że na gameplayu który oglądałam nie udało się na żadnego potwora natrafić. A na te czekam najbardziej ;D