PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=646088}
6,5 1,4 tys. ocen
6,5 10 1 1375
Amnesia: A Machine for Pigs
powrót do forum gry Amnesia: A Machine for Pigs

/watch?v=yUFsmtGWcfY
Jak dotąd wszystkie wypuszczane filmiki w moich oczach nadają drugiej części amnesia tytuł
godnego następcy dark descent. Jednakże okażę się to niebawem, gdy 10 września usiądę do tej
gry.

Kitsss

Też oglądałam ten filmik parę dni temu i jestem ciekawa czy dwójka dorówna jedynce. Mam wielką nadzieję, że tak ;) Teraz jeszcze muszę sobie upatrzyć gdzie dokonam zakupu gry i pozostaje tylko czekać do 10 wrzenia :D

lululu

Polecam rowniez wpisac w google ,,Uwaga, fani horrorów - długie gameplaye z Outlast i Amnesia: A Machine for Pigs,, i wejsc (najprawdopodobniej) w pierwszy artykul od góry na portal gram#pl

Jest tam ukazany już czysty gameplay i co ciekawe... Rowniez outlast zrobil na mnie duze wrazenie, o ktorym pisza w owym news-ie.

Kitsss

Wydaje mi się, że oglądałam podobny gameplay na gamespocie parę dni temu tyle, że trwał chyba 40 minut albo coś koło tego. Z tego co było widać zapowiada się niezła gra, chociaż szkoda że na gameplayu który oglądałam nie udało się na żadnego potwora natrafić. A na te czekam najbardziej ;D

ocenił(a) grę na 6
Kitsss

Jakby to powiedział Pewdie "Hold me Grizzly" xD
Pierwsze co to u niego tytuł zobaczę chyba :P