Może ktoś wie kiedy będzie (mniej więcej) premiera gry? Straasznie na premierę wyczekuję,
dlatego się pytam.
Podpinam się do tematu :)
Straaasznie na premiere wyczekujesz ?? Oby gra była bardziej straszna niż nasze oczekiwanie na nią :)
Wg. portalu gry-online, na premierę musimy poczekać do czerwca bieżącego roku, więc trzeba uzbroić się w cierpliwość :)
Na grudzień? O jezus, ja kiedyś czytałam, że będzie we wrześniu i już się człowiek jara, że to za niedługo, a tu się okazuje, że jednak nie :/
Hmm... może i dziwne, ale jeszcze dziwniejszy jest fakt, iż to nie ja napisałam, że w grudniu będzie, tylko użytkownik powyżej. Ja tylko wyrażałam smutek, jeżeli wiadomość o grudniu okazałaby się prawdziwa. Może i pisze, że 10 września, a jeżeli tak to bardzo się cieszę. Sama gdzieś czytałam, że gra ma się pojawić 30 września, nawet tutaj o tym napisałam.
Twórcy NIGDZIE nie napisali, że przesunęli premierę na grudzień. Ostateczne plany były na KONIEC 2013 roku, od dziś można kupić pre-order za 12,79€ i będzie ta przedsprzedaż trwała jakoś do 10 września.
Ano zobaczymy ale np. gry online tam jest napisane że wyjdzie pod koniec grudnia tego roku i nie ma planów wydania tej gry w Polsce. A na steam pisze że ją 10 września odblokują czyli że tego dnia będzie dostępna ale przecież to kilka mięsiecy różnicy więc poczekać można najważniejsze żeby była tak straszna jak jedynka.
Jeżeli sprawdzasz tylko jedno źródło informacji to powodzenia. Do tego polskie źrodło, które gówno wie...
Nie sprawdzam jednego żródła, daje je tylko do porównania -,-. Na twitterze twórcy piszą że 10 września a na oficjalnej stronie tej gry pisze że 30 września znaczy przedtem pisało teraz nic nie pisze a na steam już pre-ordera mozna kupić więc tak jak mówie poczekamy zobaczymy.