PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=646088}
6,5 1,4 tys. ocen
6,5 10 1 1377
Amnesia: A Machine for Pigs
powrót do forum gry Amnesia: A Machine for Pigs

Może ktoś wie kiedy będzie (mniej więcej) premiera gry? Straasznie na premierę wyczekuję,
dlatego się pytam.

ocenił(a) grę na 7
Fionna

Podpinam się do tematu :)
Straaasznie na premiere wyczekujesz ?? Oby gra była bardziej straszna niż nasze oczekiwanie na nią :)

KulturalneOcenianie

Też mam taką nadzieję :) Oby i tą część musiałabym przechodzić przez rok jak w poprzedniej.

użytkownik usunięty
Fionna

Wg. portalu gry-online, na premierę musimy poczekać do czerwca bieżącego roku, więc trzeba uzbroić się w cierpliwość :)

Dzięki za informacje. Teraz nie mogę się doczekać ;)

użytkownik usunięty
Fionna

Nie ma sprawy, dam znać, jeśli będę wiedziała coś więcej :)

Jak miło :)

ocenił(a) grę na 7
Fionna

Niestety znów przesunęli premierę na grudzień 2013...

koks922

Na grudzień? O jezus, ja kiedyś czytałam, że będzie we wrześniu i już się człowiek jara, że to za niedługo, a tu się okazuje, że jednak nie :/

lululu

Dziwne że na steam pisze że ją odblokują 10 września hmm..dziwne

alex_36_la

Hmm... może i dziwne, ale jeszcze dziwniejszy jest fakt, iż to nie ja napisałam, że w grudniu będzie, tylko użytkownik powyżej. Ja tylko wyrażałam smutek, jeżeli wiadomość o grudniu okazałaby się prawdziwa. Może i pisze, że 10 września, a jeżeli tak to bardzo się cieszę. Sama gdzieś czytałam, że gra ma się pojawić 30 września, nawet tutaj o tym napisałam.

Fionna

http://store.steampowered.com/app/239200/?l=polish

TheMartino07

O właśnie heh jedni piszą że 10 września drudzy że w grudniu wtf?

alex_36_la

Twórcy NIGDZIE nie napisali, że przesunęli premierę na grudzień. Ostateczne plany były na KONIEC 2013 roku, od dziś można kupić pre-order za 12,79€ i będzie ta przedsprzedaż trwała jakoś do 10 września.

TheMartino07

Ano zobaczymy ale np. gry online tam jest napisane że wyjdzie pod koniec grudnia tego roku i nie ma planów wydania tej gry w Polsce. A na steam pisze że ją 10 września odblokują czyli że tego dnia będzie dostępna ale przecież to kilka mięsiecy różnicy więc poczekać można najważniejsze żeby była tak straszna jak jedynka.

alex_36_la

Jeżeli sprawdzasz tylko jedno źródło informacji to powodzenia. Do tego polskie źrodło, które gówno wie...

TheMartino07

Nie sprawdzam jednego żródła, daje je tylko do porównania -,-. Na twitterze twórcy piszą że 10 września a na oficjalnej stronie tej gry pisze że 30 września znaczy przedtem pisało teraz nic nie pisze a na steam już pre-ordera mozna kupić więc tak jak mówie poczekamy zobaczymy.

ocenił(a) grę na 8
alex_36_la

Gra wychodzi 10 września i będzie kosztować 64 złotych. Kto kupuje? ;3

UnitGaming

Pre-order kupiony ;)

ocenił(a) grę na 8
alex_36_la

Kupiłeś za dolary czy za złotówki? Ja kupuję na muve, jak wyjdzie.

UnitGaming

Ja kupiłam na steamie za dolary przez paypal.