to niemożliwe, bo cdprojekt specjalnie obsuwy zasuwa, żeby jak najbardziej dopracować.
Ubi wszystko na jedno kopyto, żeby wydoić z zakapturzonej krowy jak najwięcej mleka
To jest smutne co oni robią z tym AC (bo na pewno nad nim nie pracują), jeszcze dodanie mikrotranzakcji do gry single player. Ubishit...
Ale niektóre bugi to perełki :D
Hahahaha aż nie wiem czy mam się śmiać z tego że tak bardzo zrypali grę czy z tych absurdalnych bugów :D Komiczne. To już chyba to dziadowskie WD nie było aż tak pobugowane(nie licząc braku optymalizacji oczywiście, bo w tym Ubiszit jest najlepszy).
Tak jak grałam we wszystkie części AC tak tej nie ruszę już więcej. Mój biedny Asusik się załamał ;x
Tak ;/ Niewielka różnica między z a bez patchy. Żaden asasyn mi tak nie utykał w różnych miejscach jak Arno.
Mówiąc uczciwie, to jestem zdziwiony, że tak wiele osób ma aż takie problemy z tą produkcja. Unity nabyłem jakieś tydzień temu w ramach promocji na darmową grę i na moim sprzęcie tytuł chodzi idealnie. Nie spotkałem się jak dotąd z żadnymi bugami, spadkami wydajności i innymi trudnościami, które były przez ostatnie trzy miesiące zarzucane AC:U