PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=706656}
6,8 7,1 tys. ocen
6,8 10 1 7050
Assassin's Creed: Unity
powrót do forum gry Assassin's Creed: Unity

http://www.youtube.com/watch?v=-PkzIGSyjLQ

To jest kabaret. hahaha

STAMiNA

ale syf.. mam nadzieje że nasz rodzimy Wiedźmin się tak nie skompromituje.

Rockman92

to niemożliwe, bo cdprojekt specjalnie obsuwy zasuwa, żeby jak najbardziej dopracować.
Ubi wszystko na jedno kopyto, żeby wydoić z zakapturzonej krowy jak najwięcej mleka

Fat_Cop_L

nie inaczej. Cd Projekt to zespół z pasją, Ubi zrobiło się po prostu koncernem do zarabiania kasy.

STAMiNA

To jest smutne co oni robią z tym AC (bo na pewno nad nim nie pracują), jeszcze dodanie mikrotranzakcji do gry single player. Ubishit...
Ale niektóre bugi to perełki :D

STAMiNA

Hahahaha aż nie wiem czy mam się śmiać z tego że tak bardzo zrypali grę czy z tych absurdalnych bugów :D Komiczne. To już chyba to dziadowskie WD nie było aż tak pobugowane(nie licząc braku optymalizacji oczywiście, bo w tym Ubiszit jest najlepszy).

STAMiNA

Już musiał usunąć prężnie działa machina propagandy ubishitu.

STAMiNA

Tak jak grałam we wszystkie części AC tak tej nie ruszę już więcej. Mój biedny Asusik się załamał ;x

ocenił(a) grę na 4
STAMiNA

Wiem, kurcze, dawno nie grałam w tak zabugowaną grę. Tragedia...

Lellandra

Wgrałaś update'y?

ocenił(a) grę na 4
STAMiNA

Tak ;/ Niewielka różnica między z a bez patchy. Żaden asasyn mi tak nie utykał w różnych miejscach jak Arno.

ocenił(a) grę na 7
STAMiNA

Mówiąc uczciwie, to jestem zdziwiony, że tak wiele osób ma aż takie problemy z tą produkcja. Unity nabyłem jakieś tydzień temu w ramach promocji na darmową grę i na moim sprzęcie tytuł chodzi idealnie. Nie spotkałem się jak dotąd z żadnymi bugami, spadkami wydajności i innymi trudnościami, które były przez ostatnie trzy miesiące zarzucane AC:U