Jeszcze parę miesięcy do premiery, a wodze fantazji można popuścić ;)
UWAGA MOGĄ BYĆ SPOJLERY (zależy dla kogo)
Co myślicie o Elise? Będzie się Arno w niej kochał? Moim zdaniem jak najbardziej tak. Mimo
tego, że to kolejne "Altair i Maria" to może być ciekawe. Sądzę, że skoro Arno ma zostać
Mentorem, to Elise będzie Wielkim Mistrzem Templariuszy. Serio, nie da się przewidzieć jak to
będzie :D Ale jedno jest pewne - połączą jakoś swe siły - stąd wzięło się "Unity" w nazwie
Poza tym, szkoda że ta pozostała trójka Asasynów z multi nie będzie miała miejsca w fabule -
jako, nie wiem, przyjaciele Arno? Oraz że nie poznamy ich imion :|
A tak na całkowitym uboczu - podoba wam się design stroju asasyna w Unity?
"unity" wzięło się z trybu kooperacjii. a strój jest fajny, choć connor nie ma równych. jego strój był pełen akcesoriów i taki chaotyczny, arno ma przyzwoity prosty strój.
Tak, strój zrobili świetnie, chociaż martwię się o te modyfikacje stroju, bo słabo będzie, jeśli parametry dodatku do uniformu będą lepsze, a wygląd - ble...
Jak się na coś czeka to wtedy czas strasznie się dłuży. No ale zaraz po premierze unity wychodzi rogue więc pewnie troche zabawy :)
Tak czy siak nie mam X360/PS3, zresztą cała saga o Kenwayach mnie nie ciągnęła (wiem, Shay nie jest Kenwayem, ale buja się z Haythamem :D )
Haha buja się dobrze ujęte :D Mi akurat postać Kenwaya sie podobała a perspektywa grania Templariuszem przez całą gre bardzo mnie cieszy :) Taka miła odmiana stanąć po stronie tych "złych".