PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=656511}
6,4 2,4 tys. ocen
6,4 10 1 2362
Assassin's Creed III: Liberation
powrót do forum gry Assassin's Creed III: Liberation

że gra będzie tylko i wyłącznie na jedną konsolę. Powinni zrobić wersję na PC.

użytkownik usunięty
doliwaq

wydawcy wiedzą co robią, ja np. nie wiem, czy bym tak chętnie kupiła vitę, gdyby mi nie zapewniała właśnie tego assassina. myślę, że takich osób jest masa i takie było założenie - AC to jedna z najbardziej kultowych gier. interes musi się kręcić ;)

Prawda, nikt by nie kupił tego PSVita gdyby nie AC :)

ocenił(a) grę na 8
doliwaq

Zerknij wersja na PC już jest:)

klytus

Właśnie widziałem będąc w empiku. Nie spodziewałem się tego! Teraz jeszcze poczekam aż stanieje tak, że będzie się opłacało kupić ;)

ocenił(a) grę na 8
doliwaq

Ale przecież ona wyszła TYLKO w wersji cyfrowej narazie?

doliwaq

Niestety jest w angielskiej wersji językowej (całościowo, brak napisów polskich).

ocenił(a) grę na 6
klytus

No cóż, ale czy to dobrze, że gra wyszła na PC? Świeżo po ukończeniu Black Flag sięgnąłem po Liberation i różnica w jakości jest ogromna. Już nie mówię o braku wątku współczesnego czy takiej sobie grafice, gdyż sam historyczny fabularnie jest miałki i zostaje daleko w tyle za pozostałymi odsłonami. Chociaż nie należy się zniechęcać - końcówka jest zaskakująca i szkoda, że taki poziom nie mógł być utrzymany przez cała grę. Inna kwestia to strzelanie i sposoby walki, gdzie w Black Flag z chęcią bawiłem się w "cichego zabójcę", to w Liberation skradanie się to przykra konieczność w niektórych momentach, przez brak porządnych broni dystansowych. Do tego wspinaczka nie jest tak intuicyjna i bodaj dwukrotnie szukałem filmików, żeby się dowiedzieć, gdzie próbować skoczyć. Bez poradnika ominąłbym z kolei Citizena. Ta gra to spory zysk niewielkim nakładem pracy. Na PS Vita to pewnie jeden z lepszych tytułów, ale na pozostałych platformach "ogon" serii.

ocenił(a) grę na 7
doliwaq

jest wersja PC