PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=646697}
7,5 17 tys. ocen
7,5 10 1 16623
Assassin's Creed III
powrót do forum gry Assassin's Creed III

Witam...moze ktoś mi powiedzieć czy jak mają wersję Freedom Edition to i tak jestem zmuszony "
kupna " wersji Seasons Pass aby skorzystać na korzyć z dodatków DLC ??? Proszę o konkretną
odpowiedź.

szaki3

Season Pass to nie jest wersja gry... tak jak w przypadku conowszych gier Pass <z ang. przepustka> pozwala Ci na dostęp do różnych rzeczy... w przypadku AC jest to możliwość kupna DLC po niższej cenie lub jak to było w przypadku 2 wypuszczonych dodatków, otrzymać je za darmo, jak również wcześniejsze otrzymanie kolejnych DLC przed osobami bez SP. DLC mozesz sciagnac tak czy siak... beda cie kosztowac po normalnej cenie... wystarczajaco konkretnie ? :P

NightmareBragger

ta...już wiem w czym rzecz...tylko ze jest to " teraz " ściąganie " kasy " z klientów bo kupując wersję FE to już to powinno być Zaklepane w tej choć by wersji żeby pobierać DLC za Free...a tak to są to dodatkowe koszty i nie byle jakie wrrrr.... Kosmos !!! zdzieranie kasy i tyle !

szaki3

niestety takie zycie ;) chcesz miec przywileje to musisz płacic ;) pozatym Freedom dała ci figurke i dlc.. jesli masz PS3 to dodatkowo misje Benedicta Arnolda...
pociesz sie tym, ze USAńczycy dostali marne stroje jako dodatek do gry ;)