PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=646697}
7,5 17 tys. ocen
7,5 10 1 16571
Assassin's Creed III
powrót do forum gry Assassin's Creed III

POMOCY

ocenił(a) grę na 8

Utknąłem w 3 sekwencji. Jestem w knajpie z tą dziewczyną i mam podsłuchać dwie rozmowy.
Jedna moge a drugiej nie bo jak tam podchodze to od razu mnie wykrywają. Jak to wykonać?
będę wdzięczny za odpowiedź.

ocenił(a) grę na 8
speedcube

Musisz po prostu wmieszać się w tłum, stanąć między dwoma opartymi o ścianę mężczyznami, wmieszać się w grupkę rozmawiających ludzi lub zwyczajnie się za czymś schować, dokładnie już nie pamiętam co tam należało zrobić.

ocenił(a) grę na 8
speedcube

Rozmowa po prawej : wejdź między dwójke gości stojących przy barze
Rozmowa po lewej : stań między kolesiami pod oknem
Kiedy przemieszczasz się z jednej rozmowy do drugiej to lepiej wykorzystaj ''szybki spacer''

speedcube

a elimonowaćich mozesz tylko rzucajac nimi o stoły

Kamix619

eliminować*

ocenił(a) grę na 8
Kamix619

Dzięki wszystkim za odpowiedzi, sprawa załatwiona i nie mam na razie problemów. Jak by co będę pisał.

speedcube

do 9 sekwencji mozesz pisać mi o wszystkim :p

ocenił(a) grę na 10
Kamix619

Mi zostala ostatnia jak mniemam misja wiec zostawilem sobie na samiuski koniec robie poboczne a zostal mi jedynie Boston do zrobienia... Wiec jak chcesz do minie tez pisz smialo...:)

ocenił(a) grę na 8
japrzemo79

A kiedy będę miec w moim arsenale petarde dymna bo potrzebuje jej aby ukonczyc misje od zlodziei?

speedcube

Jeśli nie masz tego w sklepie, to powinno Ci się odblokować po jakieś sekwencji. Rób zarazie zadania fabularne albo takie które mozesz wykonywać .

ocenił(a) grę na 8
Kamix619

Już mam tą bombę. cPojawia się po skończeniu 6 sekswencji.

japrzemo79

a spoko, już skończyłem pare dni temu, i też własnie robie zadania dla gildii złodzieji <1> i dla myśliwych <2> , jakby co to się bede pytać o zadania poboczne, jutro jeszcze sprawdze co mi zostało i mi może pomozesz :) Pozdro

ocenił(a) grę na 10
Kamix619

to ja mam teraz pytanie heh ironio :D Ale to na priv zeby innym zabawy nie paprac... ;)

japrzemo79

zrobiłeś zadania dla gildi- złap kuriera albo uzupełnij swoją mape łowiecką, wiesz jak zrobić ?

ocenił(a) grę na 8
Kamix619

Ja zrobiłem złap kuriera. Po prostu jak widzisz uciekającego gościa to go łapiesz.

speedcube

a on jest bardziej w miastach czy na pograniczu ?

ocenił(a) grę na 8
Kamix619

Ja znalazłem go w Bostonie. Na mapce miał ikone czerwonego woreczka.

speedcube

odblokowałem też nowe zadania dla ludzi z pogranicza-
1. odkryj wszystkie faktorie handlowe
2. wysłuchaj wszystkich rozmów Waszyngtona

ocenił(a) grę na 8
Kamix619

Ja tych zadań nawet nie mam dostępnych.

ocenił(a) grę na 8
Kamix619

A złapałeś tego kuriera?

speedcube

jeszcze nie

ocenił(a) grę na 8
Kamix619

A wiesz może jak znaleźć 5 podziemnych tuneli i 10 tras szybkiej podróży? Zabiłeś już 5 zwierząt siedząc na koniu?

speedcube

tunele są proste . pamietam że jako nastolatek Connor w misji fabularnych odkrył już jeden, wejdz do niego , i szukaj innych wyjśc bo jest i ch chyba z 5-6 na ścianach są strzałki które wskazują Ci doroge. http://www.youtube.com/watch?v=h25cNznC7Ko albo http://www.youtube.com/watch?v=tL1FI3lk-5k&feature=related

ocenił(a) grę na 8
Kamix619

Dzięki za linki.

speedcube

a na koniu mam 1/5 . Nie pamietam kiedy to zrobiłem, ale obstawiam że trzeba jechać na koniu przy jakimś zwierzęciu i kiedy podświetli się ikona broni ( tomahowka albo ukrytego ostrza ) to go zaatakuj, ale jeszcze sprawdze.

speedcube

tak, miałem racje, wystarczy że będziesz gonił jakieś zwierze na komu i je zabijesz :) zostało mi tylko z zadań mysliwych 2 - uzupełnij swoją mape łowiecką, wiesz jak zrobić ? ważne

speedcube

chyba już wiem jak uzupełnić swoją mape łowiecką , na pograniczu masz dostępne obaszary gdzie moga się znajdować poszczególne zwierzęta, wystarczy że zabijesz je. ide sprawdzić :p

ocenił(a) grę na 8
Kamix619

Mape lowiecka trzeba zrobić chyba tak że musisz znaleźć każdy gatunek zwierzecia na kazdym terenie. Ale nie wiem tego na 100%

speedcube

wiem, zdziwiłem się bo już miałem wszystkie gatunki zwierząt, ale później się skapłem że jeszcze Domostwo Deveromonta jest do zrobienia, już to ukończyłem i dostałem achivment <3 :D