PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=605873}
7,2 455  ocen
7,2 10 1 455
Back to the Future: The Game
powrót do forum gry Back to the Future: The Game

Dawno nie znalazłem gry która wciągnęła by mnie na tyle głęboko, zresztą jak każda gra od Tell Tale, gra się świetnie, godna kontynuacja filmu i można dorwać w Polsce!
Bezapelacyjne 10/10!

ocenił(a) grę na 8
McFlyPL

Właśnie skończyłam grać, i jestem pod dużym wrażeniem. Zgadzam się z tytułem w 100%. Sama oceniałam na 8 bo jednak animacje postaci i przedmiotów w grze momentami były kiepskie. Ale jeżeli chodzi o sam pomysł to naprawdę udana kontynuacja trylogii. Godne polecenia!

ocenił(a) grę na 8
McFlyPL

Jako fan trylogii oraz sympatyk Telltale Games musiałem zagrać w tę grę. Jestem po pierwszym epizodzie i muszę przyznać, tytuł trzyma poziom kinowych pierwowzorów. Muzyka, dialogi, fabuła, czasami absurdalna akcja - tu wszystko jest. Na pewno ukończę cały sezon. Niestety technicznie panowie z TT Games muszą jeszcze trochę się podszkolić. Ta gra działa miejscami tragicznie na moim całkiem niezłym laptopie (BF3 działa na dość wysokich ustawieniach, podobnie Max Payne 3 ani razu nie przyciął). W dodatku o ile grafika jako tako pasuje do klimatu, to projektant poziomów jest po prostu leniwy. Mało to szczegółów, przez co lokacje szybko nudzą i nie zachęcają do eksploracji. Także sterowanie zostawia wiele do życzenia. Generalnie identyczne wady co w większości ich grach (ostatnio przechodziłem Wallace & Gromit - te same problemy). Aczkolwiek mogę im to wszystko wybaczyć o ile nadal będą robić takie magiczne gry :)

ocenił(a) grę na 10
Mac Cry

Mnie gra chodzi bardzo szybko, grafika jak na 2010 odstaje od standardow ale jest funkcjonalna i ladna. Co do poziomow to sa ciekawie zaprojektowane, ale postaci za malo, to fakt, ciagle tylko odpowiedniki Biffa i George'a :) jednak gra sie swietnie, The game wciaga tal jak same filmy, a epizody przechodzi sie jeden za drugim byle tylko zobaczyc, co dalej bedzie :)