Czemu oni tego nie zrobią na x-boxa360 i ps3? Potworność. :'( Jak nie wyjdzie na starsze konsole to
ich wyklnę.
No przykro mi ale niestety ta gra była jest tworzona z myślą o nowej generacji nowego silnika juz by nie dął rady pociągnąć ps3 czy Xbox 360 trzeba kupić ps4 i mieć nadzieje ze to będzie prawdziwy next gen ; )
jakby wychodzily gry caly czas gry na ps3 i xbox360, wiekszosc ludzi by nie kupila konsol nowej generecji.. i wtedy by nie zarobili :) dlatego jeszcze moze z 3 lata beda robic gry na poprzednia generacje, a potem tylko na nowa
Macie chyba rację. :') Po prostu poczekam na premierę Batman: AK (zamówię przedpremierowo) i kupię xboxa one albo w ostateczności ps4 :) tylko co lepsze? 8|
Oczywiście ze ps4 zbiera lepsze oceny. A pozatym Xbox One bedzie miał premierę w polce dopiero w listopadzie. Microsoft olał Polaków wiec uważam ze powinniśmy zrobić to samo z Microsoft
a gdybym kupił tego xboxa angielskiego to mógłbym grać w gry po polsku? i czy gdyby już wyszedł w polsce to możnaby było zmienić język i grać w te gry?
Xbox ma mieć premierę w 2015 nawet, dwa - co do PS3 i 360 to gry na current-geny będą wychodzić jeszcze przez 3 lata. @tymon_i_filmy mógłbyś, ale odradzam kupowanie XO.
Rocksteady powiedziało że sam Batmobil zajmuje całą pamięć xboxa360 więc to by było nie możliwe. Dacie rade uzbierać półtora tysiaka do wakacji przecież :) A batmuch wychodzi na jesień, także luzujemy wora panowie :)
fakt i nawet policzyłem sobie wszystko : urodziny, dziadek często daje, rodzice ;P się dołożą...
@FunkFan - XO wychodzi w listopadzie (lub pod koniec października) i nie wiem skąd masz te informacje ale na pewno są ZŁE (a przynajmniej tak słyszałem :) a jeśli mógłbyś to podaj linka do tej badziewnej strony ;)
a opłaca się specjalnie kupować XBOX ONE czy może liczyć że mi pójdzie na pc i najwyżej go ulepszyć?
Bo próbują zrobić z niej na siłe peceta. Olali Polskę. Mnóstwo błędów. I gold który dało się wybaczyć przy 360, tutaj jest nie do zniesienia.
To że próbują zrobić na siłę pcta to chyba lepiej.
W polsce wyjdzie we wrześniu więc nie ma się co martwić.
JAKIE BŁĘDY ??? :O
... i co jest złego w tym goldzie? :/
napisz dokładniej jeśli masz rację
Nie, to nie znaczy że jest lepiej. PC to PC. Konsola zawsze służyła do grania, i tak powinno zostać. Po co komu skype na konsoli skoro każdy go ma dziś w telefonie?
Co z tego że we wrześniu. Sony pokazało klasę i nie potraktowało polaczków jak śmieci, tylko jako równych takim np. grubasom z USA. Micro$hit przesuwając premierę o prawie rok, pokazał tylko swój egoizm.
Crashe.
To że za mp trzeba płacić. O ile przy 360 dało się to wybaczyć bo konsola była dobra, to tutaj jest to śmieszne.
No to jest ten Skype i w czym ci on przeszkadza? Mnie w niczym. :I
Ok. To trochę Microsoft zrąbał, ale jak dla mnie dobrze, bo i tak muszę uzbierać kasę.
JAKIE "CRASHE" ???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8[_____]
Gier na multi nie ma dużo, a jeśli już to są kiepskie (nie wszystkie - większość). Zresztą nie jesteś w stanie zapłacić 15-20 zł na mies. ? :/
W tym że mam go już wszędzie, i nie jest mi potrzebny na konsoli która powinna być do grania.
Nie trochę. Bardzo.
Częste crashe.
Prąd, woda, mieszkanie, spotify, world of warcraft, netflix, książki, komiksy. Jak widać wszystko po opłacam ze swoich pieniędzy. Zacznij żyć samemu a nie z rodzicami i dowiesz się że życie to nie bajka.