PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=705298}
8,2 7,1 tys. ocen
8,2 10 1 7100

Batman: Arkham Knight
powrót do forum gry Batman: Arkham Knight

To że z wersją komputerową jest problem - wiedzą wszyscy, ale jak sprawa ma się z konsolami ? Warto zainteresować się tą pozycją ?

lumunus

Na PS 4 - miodzo - w niczym nie odstaje od Arkham asylum - genialne rozwiązanie z batmobilem, świetne zagadki, walki, zakręcona historia + klimat, o grafice i płynności działania nawet nie wspominam...
P.S. najpierw zakupiłem wersję PC-tową - po prostu wolę gać na PC, kwestia wieloletniego przyzwyczajenia - poczytałem w internecie o problemach z tą wersją i czym prędzej zmieniłem na wersję PS4 o 100 złotych droższą, ale przynajmniej działającą mega płynnie...jestem w 100 % zadowolony
P.S. jestem szczęśliwym posiadaczem obydwu platform - PS4 kupiłem synowi

RogerVerbalKint

choć obydwaj częściej gramy na PC - laptopie Dell Alienware - primo o wiele tańsze gry, secundo fajniej gra się "z nosem wklejonym w ekran, tertio - w gry first person perspective nic nie przebije gamingowej myszy i wsadu z klawiatury - tu akurat pad to nieporozumienie

lumunus

Gra kozak. Jeżeli miałeś do czynienia z poprzednimi częściami na pewno nie będziesz zawiedziony. Ode mnie 9/10

lumunus

Oczywiście, że warto, gra chodzi płynnie bez przycinek ;)

lumunus

Bobra giera. Kupuj w ciemno, mroczny klimat, b a tmobil, fabula jest mocna, wiele ciekawych postaci, watkow, Joker rzadzi.

lumunus

http://www.youtube.com/watch?v=jODmo2SzL_0
Batman Arkham Knight Fabuła Bardzo dobra , jednak gameplay lepszy jest w poprzednich częściach