1 MR FREEZE
2 Hush
3 Man Bat
4 Poison Ivy
5 ray sal gul
6 Red hood
7 Deadshod
8 killer Croc
9 Bane
10 White Rabbit
11 Maxie Zeus
Ci, o których wspominano w Batman: Arkham Asylum, a jeszcze się nie pojawili jak np Maxie Zeus, Prometheus, Great White Shark, Killer Moth, Ratcatcher, Ventriloquist...
To będzie epicki finał gier Arkham,oczekuje:
- Długiej,wyrazistej zaskakującej kampanii.
- Mocnych zwrotów akcji.
- Świetnej grafy i mnóstwa ciekawych gadżetów.
- Zobaczenia jakiś nowych ciekawych lokacji w Gotham poza Azylem i terenem Arkham (co ciekawe w Origins to w dużej mierze ta sama lokacja)
Obym się nie zawiódł !
Przedewszystkim oprócz potwierdzonych :
- Liczę że pociągną wątek Azraela
- Liczę że coś pokombinują z Jokerem,to by było za proste :)
- Powrót Ras'a (przeżył w AC,zwłoki znikneły
- Hush,tu koniecznie w końcu to z nim się rozwineło
- Deadshot też zawsze mile widziany.
ciekawe jaki los czeka batmana jeśli to ostatnia część ???? :) bruce był batmanem to później starości przecież :)
albo będzie pokazane ostatni filmik że batmanem był to końca życzą tylko że takiego wyzwania już nie miał jako batman
W każdym razie niekoniecznie musi być to tragiczny finał ,historia pokazała że można to skończyć z polotem bez śmierci (The Dark Knight Rises)
Ja bym nie chciał takiego samego końca jak w filmie .... bruce był batmanem nawet jak miał około 60 lat potem na 20 nikt nie był batmanem tak jak było w batmanie przyszłości potem terry go zastąpił w przyszłości
Tu nie za bardzo pasowałby taki finał,ponieważ w filmie mieliśmy całe zło skupione w Banie,wcześniej Jokerze i jak ich się pokonało był spokój.Tutaj zawsze coś się znajdzie,przeciwników jest mnóstwo.
filmie było trochę dziwne 1 rok walczył jako batman około 10 lat miał przerwy wrócił na chwilę i zrezygnował a batman komiksowy i z gier to na całe życie jest batmanem
Co do wieku Batmana w Arkham Knight zauważyliście że on i Pingwin wyglądają dużo młodziej niż w AC?
Niby to kontynuacja ale wydaje mi się że będzie miała nową świeżość. Co do postaci której są potwierdzone to myślę że ten wątek ze Strachem na Wróble i jego pomocnikami to nie jest wątek główny fabuły a bardziej rozbudowany wątek poboczny. Główny to będzie Hush i chęć upokorzenia Bruce'a. Nie wiem czy czytaliście komiksy o Hushu ale fajnie by było gdyby coś takiego powstało. Od razu zaspoileruje ;) Głównym Bad Assem był Riddler ;) kto wie kto wie :) Clayface być może będzie tym Robinem który zginął z ręki Jokera ;) ojj ta gra może mieć wieeele wątków pobocznych :) skoro jest też ogień może też być i FireFly :) a co do Azraela to pewnie będzie na koniec jakaś wzmianka bo wątpię że Batman będzie walczył z Zakonem Dumas. Prędzej z Ligą Zabójców :) Fajnie by było gdyby Ra's al. Ghul powrócił, ale pewnie będzie w wątku pobocznym.
Co ty napisałeś ma sens tylko twoja wypowiedz nie zawiera kilku przeciwników wiec w pełni się z tobą nie zgadzam :)
No wiadomo że nie wszystkich wymieniłem ;) ale właśnie tak mnie coś naszło bo w innym temacie na forum do tej gry padło coś takiego że być może będzie możliwość z jaskini wybrania różnych bohaterów co też moim zdaniem jest super pomysł bo wtedy można nawet wprowadzić wszystkich najważniejszych wrogów z Universum Batmana oczywiście to w wątkach pobocznych :) bo czemu by nie? :) skoro będzie można jeździć Batmobilem to Gotham będzie na prawdę spore :)
Wcale.... Wystarczy, że go wojowniczki z sekretnego miasta znajdą i wrzucą znów do jamy łazarza
Jak to przecież piszę do Ciebie ;) ja nigdy nie umieram :) a tak poważnie to przecież nawet i zwłoki Ra'sa zniknęły z miejsca gdzie był nabity na miecz, mało tego zniknął jego miecz i została katana jakiejś wojowniczki od Tali(a może sama Talia przeżyła jednak), tak czy siak tak jak mówi Dante99, Arkham City to nie filmy Nolana i tutaj można go przywrócić do życia w Jamie Łazarza :)
"Co do wieku Batmana w Arkham Knight zauważyliście że on i Pingwin wyglądają dużo młodziej niż w AC?"
Może dlatego, że zwiastun jest robiony w zupełnie nowej stylistyce? Inne projekty graficzne, postaci dostały nowy odświeżony image. Porównajmy Harley Quinn z AA i AC, do tej ze zwiastuna AK- ja wiem, że gra nie będzie śmigała w 100% na takim silniku co zwiastun, ale możemy się spodziewać na 100% jej odświeżonego imageu, jak ze zwiastuna. Inny silnik graficzny, to i postacie bardziej "świeże"
No tak racja, obejrzałem po kilka razy ten zwiastun i faktycznie jest tak jak mówisz, po prostu inna epoka konsol. Zobaczymy jak już gra wyjdzie jak się to będzie prezentowało :)
Dokładnie najlepiej byłoby gdyby zrobili to co w batman arkham origins czyli ukazali tych antybohaterów xD których jeszcze nie było bo dla kogoś kto słabo zna historie gacka na pewno takie rozwiązanie byłoby najbardziej interesujące niż powtarzanie znów tych samych wrogów!
Hush na pewno będzie, Ra's Al Ghul tez powinien być i Black Mask pewnie też (uciekł z więzienia w Arkham City o ile pamiętacie).
Co do Freeza to lepiej na niego nie licz, jako że będzie miał całkowicie o sobie DLC w Origins i raczej nie będzie miał powodu żeby się pokazywać w tej części po wydarzeniach w City.
Ja mam nadzieję że pojawi się Deathstroke lub Red Hood, reszta mi jest obojętna. Mam tylko nadzieję że Jokera już tam nie będzie po tym co w Origins zrobili.
Dodatkowo mam też nadzieję że Robin i Nightwing odegrają większą rolę w tej części.
Fabuła w AO była dobra ale za krótka.Tam gdzie fanuła powinna się rozkręcać dopiero,ona się kończyla. Ktoś tak samo uważa ?
Świetna i długa była w Arkham City,i jeszcze mistrzowsko zakończona.Również dobre bylo to że jeśli czegoś się nie ukończylo podczas kampanii to po jej zakończeniu było co robić oprócz tego (całe Arkham pełne przestępców) ,a właśnie jedno z moich narzekań w Arkham Asylum było to że po zakończeniu kampanii ,chodziliśmy po pustym ośrodku i było nudno.
Jako że nie grałeś w Origins to powiem Ci tyle: Kiedy zagrasz to nie będziesz już chciał widywać Bane'a w żadnej grze
Ra's Al Ghul nie żyje a Czarna maska uciekł ale złapali go ponownie xD i był na poczatku gry jak sie szło Bruce Wayne Na moje Fajnie by było jakby był deadstroke hush azreal z swoim zakonem i reszta znanej paczki z powszedniej części :D arkham City vo origins nie było za dobre
Zwróć uwagę, że to jednak Ra's al Ghul. Dodajmy, że po finale w teatrze ciało Ra'sa znika z bramy wejściowej.
http://www.batcave.com.pl/wordpress/wp-content/uploads/2014/03/1655767_597530463 671186_1312350976_o.jpg tytułowy Arkham Knight
Czy to nie ten "Batwing" przypadkiem? Albo jakiś mechaniczny strój Batmana przeciw meta ludziom?
Niech Scarecrow będzie tym razem głównym złym, zresztą na razie na to wszystko wskazuje- głos w zwiastunie. Jokera już wystarczy- naprawdę 3 razy jako jeden z głównych złych.... Szczególnie po AO, gdzie głównym przeciwnikiem miał być Black Mask, a twórcy zrobili twist w skutek, którego mieliśmy znów Jokera jako głównego złego- chociaż tutaj Joker był faktycznie na pierwszym planie, a w AC, jako " mózgi zbrodni" byli jeszcze przynajmniej Dr Strange i Ras.
Mam nadzieję, że go nie ożywia i nie będzie powtórki, twistu, z AO gdzie miał byc Black Mask, a dostaliśmy znów Jokera.
Jokera bardzo lubię, ale po prostu po 3 grach, już ma się wyraźne uczucie, przesycenia tą postacią. Wiem, że Joker, jest ikoniczny dla batmana, ale co za dużo to niezdrowo.
Scarecrow ma ogromny potencjał- motyw z np "gazowaniem" miasta i wszystkich związanych z tym halucynacji byłby świetny-próbkę tego dostaliśmy już w AA.
Zgadzam się z tym, że to Scarecrow powinien być głównym złym. To zresztą pasuje: w końcu tylko on ze swym gazem jest w stanie kontrolować atak w Gotham.
Osobiście chciałbym też zobaczyć... ufff, przecież wszyscy przewinęli się przez "Arkham City", nie? Większą rolę powinien mieć Two-Face, którego za bardzo ograniczyli w AC.
Ciekawie byłoby za to zobaczyć... Phantasma. Takie miłe urozmaicenie: Scarecrow chce stworzyć w mitycznym, pełnym "złych duchów" Gotham terror strachu, a tu nagle pojawia się prawdziwe widmo, a nie tylko metaforyczne.