PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=705298}
8,2 7,1 tys. ocen
8,2 10 1 7074
Batman: Arkham Knight
powrót do forum gry Batman: Arkham Knight

Mieszane uczucia

ocenił(a) grę na 7

Z jednej strony fenomenalny gameplay i duża różnorodność wykonywanych akcji. Z drugiej strony odtwórczość względem poprzedników bez większej rewolucji. Największa nowość to Batmobil i choć zrealizowano go fenomenalnie to nie wykorzystano jego potencjału - za mało pościgów za dużo walk z czołgami!
Fabuła rozczarowała. Mimo kilku genialnych momentów nie trzymała się kupy i ogólnie wypadała średnio.
Grafika - ultraszczegółowa i napakowana efektami, ale podczas gry na większość nie zwracamy uwagi i wygląda to bardzo podobnie do poprzedników.
Skala miasta, wysokości wieżowców i zagęszczenia lokacji to najwyższy poziom, choć w tle nadal majaczy statyczna tapeta dalszych obszarów Gotham (czyt. są ograniczenia)
Niby wszystko w tej grze jest zajebiste, a gra się w to średnio. Mam wrażenie, ze twórcy za bardzo skupili się na poszczególnych elementach i nie dopracowali gry w całościowym ujęciu.
Ogólnie gra mnie wymęczyła, przeszedłem i nawet nie myślę o drugim podejściu.
Z bólem serca wystawiłem 7 mimo, że gra robi wrażenie. Cos tu nie zagrało... może mamy po prostu za dobry rok w branży?