PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=705298}
8,2 7,1 tys. ocen
8,2 10 1 7100

Batman: Arkham Knight
powrót do forum gry Batman: Arkham Knight

Ledwo co się Origins pokazało i już mają kolejną grę w zanadrzu? Niemniej jednak mam nadzieję, że nie okaże się ona ponownym odcinaniem kuponów z sukcesu Arkham City i dodadzą coś nowego do rozgrywki...

Szutter

Rocksteady nie robiło Origins, natomiast Asylum, City i Knight owszem, więc zapewne nie będziemy narzekać.

Szutter

Origins robili inni ludzie, więc właściwi twórcy mieli trochę czasu, zobaczymy co z tego wyjdzie.

Krismeister

Wybaczcie w takim razie gafę, nie zwróciłem na ten fakt uwagi, byłem święcie przekonany, że to nadal Rocksteady :) ale nie mogę się doczekać jazdy Batmobilem!

Szutter

„Batman: Arkham Origins” powstało, aby fani nie musieli zbyt długo czekać na nową grę z Batmanem przed ukazaniem się „Batman: Arkham Knight”.

Szutter

Wiadomo już, że będzie można jeździć Batmobilem w otwartym Gotham.

Szutter

Arkham Orgins nie było kontynuacją jako tako. Było tworzone przez Warner Bros., ale nie przez Rocksteady, twórców pierwszych dwóch "Arkhamowych" Batmanów. Średnie "Orgins" można potraktować jako spin-off. A panowie z Rocksteady nie robią złych gier więc i tym razem na nich liczę. I jeśli mnie pamięć nie myli, w tej grze Kevin Connroy powróci znów jako Bruce Wayne/Batman (przy okazji zapowiedzi Orgins mówił że powróci do bycia Batmanem kolejnej Batmanie z serii Arkham, a ostatniego nie można tak nazwać). Oglądając trailer można wywnioskować że akcja toczy się po Arkham City (wygląd Penguina, Harley jak i Denta łudząco przypomina te z Batman: AC ).