PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611072}
8,0 16 tys. ocen
8,0 10 1 16173
Battlefield 3
powrót do forum gry Battlefield 3

Takiej męczarni to nigdy nie widziałem, najgorsza instalacja i najgorsze odpalanie gry ever. W dodatku sama gra jest bardziej zabugowana niż beta i jakoś miejscami dziwnie się zacina, ale nie w sposób taki jak przeważnie się gry zacinają, nie wiem jak to wytłumaczyć, takie dziwne klatkowanie to miałem tylko w Duke Nukem Forever. W dodatku grafika na Ultra nie jest taka dobra jak zapowiadano, niektóre tekstury odrzucają (podobnie jak w grze Rage, na szczęście w o wiele mniejszym stopniu), kampania jest żałośnie oskryptowana, odejdziesz 5 metrów od miejsca w którym twórcy postanowili cię ustawić to od razu się włącza komunikat, by wracać na pole bitwy, ale przynajmniej jest klimat i grafa w miarę realistyczna, a nie takiego komiksowe, brzydkie i nudne gówno jak BC2. Co do multi to jak na razie lepiej grało mi się w betę i mam wrażenie, że strzelało się nieco inaczej. Po becie stwierdziłem, że to będzie najlepszy FPS internetowy, a teraz mam duże wątpliwości i zaczynam żałować wydanej stówy. W dodatku ten Origin co podobno kompy szpieguje...

ocenił(a) grę na 7
GodWeles

ej ten zas.....y owner2 to jest poto tutaj aby rzeźbić ten temat w nieskończoność i aby człowiek się wkur........ł

0wner2

Racja. Origin jest strasznie powolny. Dodatkowo śledzi(ł?) akcje przeprowadzane na komputerze... Jeszcze te historie z kontami, na które się włamano, a ofiary już prawdopodobnie ich nie odzyskają, bo jak twierdzi EA jest to nie możliwe... A weź kur** napisz do supportu to odpowiedź dostaniesz po miesiącu. Trzy razy próbowałem o pomoc na czacie live z ich supportem. Godzina czekania, godzina rozmowy i tłumaczenia, a oni na końcu powiedzą Ci żebyś przeinstalował grę. Tak kur**, zainstaluję i potem przez tydzień będę pobierał patcha. Oczywiście da się bez przeinstalowania, ale do tego to ja już niestety musiałem sam dochodzić. Origin to jedna wielka kpina. Na Steamie jak napiszesz do supportu, to odpowiedź będziesz miał na drugi dzień. W przypadku włamu na konto, lub po prostu po zapomnieniu hasła i braku dostępu do maila wysyłasz im zdjęcie cdkeya, lub dowodu transakcji online i na drugi dzień już masz dostęp do konta.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

Zgadzam się. Origin to syf przez który mi się gra wiesza.

ocenił(a) grę na 7
0wner2

Nic nowego w tej kwestii nie wnoszę,ale może uda się przez to wybić z głowy innym zakup tej gry... Ja od CoD4 MW kupowałem każdego CoD'a i bawiłem się w multi z przyjemnością uruchamiając również tryb singlowy. Niemałe poruszenie wśród graczy wywołało przejście pod Steam'a,które wg wielu było dobrym posunięciem (wg mnie również). Niestety CoD BO2 nie wylądował na mojej półce,gdyż musiałem wyjechać na kilka miesięcy i premiera mnie ominęła. Teraz zastanawiając się nad zakupem posłuchałem zachwalań znajomego i kupiłem BF3... ŻENADA!!! Tryb singlowy nie powala,grafika również wygląda o wiele gorzej,niż w gameplayach zaprezentowanych przed premierą (mój komp Intel Quad Core 2,4-GeForce GTX560-4GB RAM-Windows 7 64bit) a multi samo w sobie robi wrażenie,ale wszystko trwa WIEKI! W porównaniu z odpalaniem gry w Steamie to porażka na całej linii. CoD odpala się w kilka sekund a BF3 na uruchomienie trybu singlowego potrzebuje ok. 2 minut. WTF?! Jakby tego było mało,to mam konflikt karty dźwiękowej z PunkBusterem (jak można stosować jeszcze to stare gówno?!) i multi zawiesza się po kilku,czasem kilkunastu minutach. Wystarczy zainwestować 20pln w inną kartę dźwiękową i po problemie,ale nie dołożę do tej gry ani złotówki. Poza tym Battlelog jest katastrofalnie nieintuicyjny-totalny chaos. NIE jestem fanboyem CoDa,po prostu porównując ekran startowy z wyzwaniami,zadaniami i osiągnięciami z CoDa ten z BF3 jest BEZNADZIEJNY i wręcz odpychający. Inaczej to sobie wyobrażałem,lecz całość jest bardzo daleka od moich oczekiwań. Tym samym NA PEWNO nie kupię BF4,tylko CoD Ghosts... Nie polecam niezdecydowanym,bo to strata kasy,czasu i nerwów. Pzdr.

0wner2

to zainstaluj GTA 4 na pc oryginała i zarejestruj tak żebyś mógł grać online, to pogadamy :D

0wner2

Origin, Windows Live to gówniane platfromy na świecie, nie dawno złozyłem czysty, nowy EMAIL Gmail, na Origin nie można zmienić emaila i na Windows Live nie można zmienić nicku... Znaczy można ale to jest płatne ..

0wner2

zgadzam się pobierałem przez 3 godziny gre i nagle coś się spierdzieliło i musiałem połowe z tego od nowa pobierać