PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611072}
8,0 16 tys. ocen
8,0 10 1 16198
Battlefield 3
powrót do forum gry Battlefield 3

Opłaca się jeszcze kupić ,czy dużo ludzi jeszcze gra ?

ocenił(a) grę na 8
kubala102

Za jakieś 16 zł można nabyć tutaj: https://www.humblebundle.com/
Przed chwilą przeszedłem singla - za tą cenę warto. Multi dopiero muszę obczaić, ale znając życie będzie jeszcze lepsze od singla.

użytkownik usunięty
rbjpl

Za 16 zeta to ma się między innymi bf3 :) oprócz tego jeszcze kilka innych pozycji wartych zagrania chociażby raz. A co do samego bf3 wydaje mi się że nie wszystkich będzie stać na czwórkę po tym jak zaopatrzyli się w trójkę z masą dodatków. I obsadzenie serwerów nadal będzie.
Z resztą idealnym przykładem może być cod: modern warfare, mimo że wyszły 2 i 3 jedynka jest nadal całkiem aktywna na serwerach..

ocenił(a) grę na 9
kubala102

Ludzi gra bardzo dużo, może się to zmienić i to dość poważnie po premierze 4'ki, ale założę się że servery nie opustoszeją w 100%. Ja osobiście wracam często do starych odsłon gier, nawet do multi.
I tak jak napisał rbjpl, 16zł nawet za samego singla to dobra cena, a przecież dostajemy jeszcze corpa i multi

Spoon8

Nie zmieni się. Na 1942, Vietnamie i BF2 jest mnóstwo pełnych serwerów, pomimo że gry mają swoje lata.

kubala102

Nie kupić za 16 zł takiej gry (no i masz jeszcze masę innych dodatkowo) to grzech śmiertelny.

conti01

Sam nie chciałeś, dopiero ja Cię przekonałem!

maciekges

Yyyy muuuu co ty jarasz, przecież chciałem.

conti01

Później dopiero. Wcześniej chciałeś zestaw za dolara.

maciekges

Bo nie chciałem być pijawką.

conti01

Dobra! Nie pier*olmy, tylko grajmy!

maciekges

Szkoda, że coop dalej nie działa.

conti01

Ch*j w d*pę EA! Nie mogę zagrać w je*anego Medal of Honor, bo posiadam nielegalną kopię. (Oczywiście według EA)

maciekges

O! Zadziałało! Ale musiałem się na swoje konto logować ze 20 razy.

maciekges

Który level? Kupuje nie długo karkanady, tylko muszę sobie kasę uciułać.