http://www.gram.pl/news/2015/03/09/battlefield-hardline-na-konsolach-bez-full-hd .shtml
PS4-900p 60k/s, XONE-720p 60k/s, PC-1080p 60k/s ( w zależności od posiadanego sprzętu więc pewnie przedział GTX 980, TYTAN ) gdzie w betę na GTX760 2 GB ustawienia "Ultra" miałem 40-50 k/s. Swoją drogą jest to śmieszne żeby konsole nowej generacji nie mogły udźwignąć rozdzielczości FULL HD w stałych 60k/s.
Nie od dziś wiadomo ,że konsole po prostu nie nadają się do FPS-ów .Uncharted God of War czy The Last of Us jak najbardziej tak ale shootery na konsoli to tak jak strzelanie padem czyli tragedia :)
Ja się wychowałem na Ps1 i Ps2, ale teraz jestem 100$ PCtowcem(niedawno kupiłem kompa za 5k na lata).
Zawsze uwielbiałem konsole, zwłaszcza dzięki ogromnej bazie genialnych exów, ale jak teraz patrzę na aktualną generację to dziwię się, że Sony nie ejst wstyd. Nie dość, że sprzęt już na starcie nie wyrabia z full hd(pare lat temu zapowiadali obsługe 4k - śmiech na sali...) to jeszcze nie ma w co na tym grać bo 90% exów to crap zbierający oceny oscylujące w okolicy 60-65/100(z tego co wiem to tylko Bloodborne i Infamous ma więcej niż 75/100), żenada jak na 2 lata od premiery konsoli.