PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=713170}
6,2 2,4 tys. ocen
6,2 10 1 2407
Battlefield Hardline
powrót do forum gry Battlefield Hardline

Liczyłem na klimat II wojny światowej ale ten pomysł też mi się podoba :)
Może w 2015 zobaczymy hitlerowców i aliantów bo przydałoby się odświeżyć ten temat.

TheDonKilluminati

Też myślałem ,że będzie w większości związane z wojną. Ale pomysł ciekawy...

TheDonKilluminati

ja bym starasznie chcial wietnam

ocenił(a) grę na 8
marvelstudios

Dokładnie Wietnam wymiata,ma super klimat,ale ten pomysł z gliniarzami i bandziorami też może dawać popis ;)

jazdowicz2666

wietnam jest niedoceniany przez wielu twórców niestety

TheDonKilluminati

Panowie/Panie nie chcę zakładać nowego tematu, a mam pytanie. Czy ktoś może potwierdzić info z innego portalu, które głosi że BF ma zaliczyć przesunięcie premiery? ;/

ocenił(a) grę na 7
Laguraf

tak o 4 miesiące

TheDonKilluminati

Kurde szkoda bo bardzo liczyłem na tą grę, że będę miał możliwość zagrania jeszcze w tym roku. Ciekawe co tak naprawdę ich do takiego kroku zmusiło. Co prawda w październiku będzie natłok dobrych gier ale BF nie miał by zbyt dużej konkurencji w swoim gatunku.

Laguraf

Wydaje mi się że zmusiły ich głównie głosy graczy, którzy twierdzili że ta gra to DLC a nie samodzielna produkcja, bo w zasadzie tak to wyglądało, podmienione skiny i tyle ;) A druga wielka wtopa po ''premierze'' BF4 oczerniłoby EA już chyba kompletnie

mmaakkss

Heh oby tylko dopracowali tą większą część gry którą pewnie teraz na szybko robią tak aby nie wyszedł jakiś crap. Osobiście w nich wierzę więc czekam na info co i jak.